Дневен хороскоп за неделя, 23 август 2015

Какво ще ви донесе почивният ден?

Дневен хороскоп за неделя, 23 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Няма смисъл да се опитвате да отговаряте на изискванията на хората, които те имат към вас. Околните могат да бъдат особено жестоки към другите, но не и към самите себе си. Не им се връзвайте.

Телец
Денят ще бъде много красив и изпълнен с моменти на обич и споделено време с любимите ви хора. Ценете тези моменти, защото напоследък те са голяма рядкост.

Близнаци
Ще бъдете принудени да останете вкъщи през целия ден. Дадено обстоятелство ще ви попречи да изпълните заплануваното за деня, което ще ви ядоса. Но няма какво да направите, за да промените ситуацията.

Рак
Представили сте се кошмарно с изпълнението на важна задача на работното място и сега се боите от утрешния ден, който ще ви изправи лице в лице с шефовете. Те ще искат логично обяснение за издънката. Бъдете откровени с тях - ще го оценят!

Лъв
В момента отношенията ви с половинката ви са кристално ясни. И двамата сте наясно с това какво искате от живота и вървите в една посока за осъществяване на общите си цели.

Дева
Днес ще се наложи да подходите дипломатично и много внимателно към ситуация, която заплашва да се превърне в огромен проблем за вас. Ако успеете да неутрализирате ефекта ѝ в зародиш, ще избегнете сътресения.

Везни
Наслаждавате се на свободното си време. Нямате никакви задължения и най-накрая успявате да откраднете време за себе си. Поглезете се - имате нужда от почивка и уединение.

Скорпион
Почивният ден ще бъде доста дълъг за вас. От сутринта се налага да вършите задачи, които отнемат голяма част от времето ви. Така ще протече целият ви ден.

Стрелец
Устоявате на изкушение, чиято цел е именно да ви накара да се поддадете, за да ви представи в негативна светлина. Ще разберете за скритите намерения на човека, който ви е подтикнал към него, за да знаете, че повече не можете да му имате доверие.

Козирог
Днешният ден ще ви подтикне към размисли за бъдещето. Възможно е съвсем скоро да предприемете важна стъпка в живота си, която ще го промени изцяло. Смяна на работата, нов автомобил, а защо не и жилище?

Водолей
Наранени сте от човек, на когото сте разчитали безрезервно. Старанието му да се сближи отново с вас е особено съмнително. Бъдете внимателни и не се поддавайте на никакви внушения от когото и да било.

Риби
Всичко, което искате да правите днес, е да си почивате у дома с книга в ръка. Няма нищо лошо от време на време да оставате сами със себе си. Приятелите ви ще ви търсят, но вие отхвърляте молбите им за среща.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay