Дневен хороскоп за неделя, 23 юли 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 23 юли 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вашите реакции са малко по-емоционални от необходимото днес, така че опитайте все пак да се стараете да мислите трезво. Мислете в перспектива. Без значение дали сте супер щастливи или искате да удушите някого, опитайте да обмислите нещата първо.

Телец

Нуждаете се от сигурност повече от повечето хора- емоционална, финансова и всякаква друга сигурност. Днес е подходящ ден да обмислите всичко, което имате и да направите всичко възможно да се чувствате добре и в бъдеще.

Близнаци

Днес вашият ум е напълно окупиран от мисълта за парите. Изгответе си бюджет за деня и се старайте да се придържате към него, за да избегнете неразумното харчене на пари. Нещата ще стават все по-добре.

Рак

Емоционалното ви състояние обикновено е много предвидимо, особено за самите вас. Днес ще откриете, че знаете какво ще почувствате, още преди да сте го почувствали. Това до голяма степен е положително.

Лъв

Вашият подсъзнателен ум е малко хиперактивен днес, така че не вярвайте на вашите сетива, ако ви кажат нещо лудо. Може да се наложи да проверите реалността, с помощта на доверен приятел, преди да решите какво точно да правите.

Дева

Днешният ден трябва да бъде посветен на приятелите ви. Опитайте да ги съберете всичките на едно място и направете нещо лудо и забавно. Организирайте парти или излезте някъде. Каквото и да решите, трябва да изразходите тази енергия.

Везни

Нещата не се случват толкова бързо, колкото ви се иска, но това не означава, че трябва да се отдръпнете или по-лошо- да се отказвате. Единственият добър вариант е да изразходвате енергията си за нещо положително. 

Скорпион

Енергията ви ще ви накара да тръгнете в нова посока днес, а вие имате всичко, от което се нуждаете, така че защо не?! Не мислете прекалено много, просто тръгвайте в тази нова посока.

Стрелец

Време е за по-голяма дълбочина във всички аспекти. Вижте дали можете да стигнете по-далеч в романтиката или бизнес отношенията. Денят е наистина добър за вас, възползвайте се максимално от него.

Козирог

Вашият личен живот е в разцвета си. Всичко върви повече от прекрасно. Причините са много- хармония в семейството, пламенни отношения с половинката, осъществяване на дългоочакван ремонт и т.н. Каквото и да е, радвайте му се.

Водолей

Трябва да преминете отвъд тази малка част от детайлите, които ви измъчват. Необходима е много упорита работа, затова навивайте ръкавите и действайте. Нещата ще бъдат много по-хубави и ярки утре.

Риби

Отидете на парти или излезте на среща днес. Ако отидете на среща, не използвайте обичайните си шеги и истории. Време е да разчупите малко репертоара и да пробвате нещо ново. Срещата ви ще бъде повече от успешна.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay