Дневен хороскоп за неделя, 24 април 2016

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за неделя, 24 април 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Чудесни шансове както в делови, така и в личен план ви предлага днешният ден и ще е грехота ако го проспите. Не позволявайте на инерцията да ви води. Навън ще откриете достатъчно предизвикателства, които да ви заинтригуват.

Телец
Общуването днес ще има огромно значение за вас и личните ви дела. Не демонстрирайте пристрастия, а комуникирайте по-спокойно. Ще сте доста словоохотливи, гледайте да не прекарате деня само в разговори, трябват и действия.

Близнаци
Ще пристъпите към финализиране на професионален или друг проект, който ще привлече към вас нови възможности. За други денят е свързан с приятни изживявания. Любовни или свързани с личен празник, ще се радвате на внимание и обич.

Рак
Полагате твърде много усилия, за да направите всичко съвършено и прекрасно за околните. Само за миг спрете и се запитайте - дали това съвършено и прекрасно, което вие си представяте е такова и за всички останали?

Лъв
Пределно откровени сте днес и въпреки искреността си няма да сте доволни от реакциите на хората, когато отвръщат на забележките ви. Помислете за по-дипломатично отношение, което само ще ви е от полза.

Дева
Освободете се от натрупаните негативни емоции, за да действате свободно и продуктивно. Явно е, че ще се наложи да поемате още отговорности, поне го правете осъзнато и най-важното - не носете отговорността на други. Не само, че нямате това право, а и им пречите по този начин.

Везни
Успехите на ваши близки ще ви направят много щастливи днес. Очаква ви веселие привечер и лека и неангажираща обстановка. Запазете силите си за идващите дни, когато ще бъдете много натоварени. Имате нужда сега от тази отмора.

Скорпион
Днес е вашият ден, денят на възможностите и добрите шансове. Оценете ги, прегърнете ги и действайте. Посланието към вас е да си останете с ведър дух и добро разположение към другите.Това ще ви зареди с много положителна енергия.

Стрелец
Днес ще се чувствате добре с изключение на онези, които ще се занимават с проблемите на другите. Запазете спокойствие, ако срещнете несъгласие с действията ви, въпреки желанието си да сте полезни.

Козирог
Романтично обвързаните днес ще изпитат нежни чувства към половинката си, предвид вниманието и изненадите за тях. Необвързаните също ще се радват на флиртове и ще се почувстват желани. Малко сладки приказки няма да ви дойдат никак зле.

Водолей
Прекарайте деня с любимия човек и се насладете на чувствата си. За онези от вас, които мислят за професионалните си ангажименти, днес е добре да обсъдят проектите си с експерт. Щадете здравето си.

Риби
Силни емоции е нещото, от което имате нужда сега. Еднообразието ви потиска и сте склонни да вярвате, че сте единствените онеправдани. Постарайте се да видите хубавата страна на живота и съживете устрема си към успеха.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay