Дневен хороскоп за неделя, 25 май 2014

Ето какво ще ви се случи днес!

Дневен хороскоп за неделя, 25 май 2014

Неделният ден обикновено е спокоен и лежерен... Но дали днес няма да ви сполети нещо неочаквано?

Овен
Вашата енергия е чудесна и всичко, с което се захванете ще бъде лесно и забавно. Ще откриете, че нещо, което сте смятали за ужасно трудно, днес може да бъде осъществено с лекота, затова действайте.

Телец
Нещата, които правите, обикновено стават лесно и без трудности, но днес няма да е така. Крайните срокове ви притискат, а колегите не ви помагат, затова запретвайте ръкави и дерзайте!

Близнаци
Пристъпете и направете първата стъпка, инициативата ви ще бъде възнаградена. Това може да се случи и в любовта, и в кариерата ви. Единственото, което трябва да направите, е да поставите началото - след това лесно ще постигнете успех във всичко.

Рак
Имате много силна мозъчна енергия, затова се уверете, че я използвате. Това е един от онези дни, в които хората около вас се нуждаят от напътствията ви.

Лъв
Удивителната ви енергия е синхронизирала духа и тялото ви. Осветява всичките центрове на удоволствието, които имате. Това е един от чудесните дни, в които се забавлявате, дори докато вършите неприятни дейности.

Дева
Удовлетворете всяка молба днес, дори да ви кара да се чувствате зле. Има скрита цена, ще успеете да научите много нови неща, които ще ви бъдат от полза в живота.

Везни
Срещите лице в лице променят всичко - в добрия смисъл, разбира се. Те може да са свързани с финанси, романтика и нови планове. Не бързайте да си тръгвате - събеседникът ви има още какво да сподели с вас.

Скорпион
Нещо ново и готино ще ви сполети днес, дори да не сте го планирали. Енергията ви е перфектна за ново начало.

Стрелец
Днес не е добър ден за любовта ви. Може би ще се скарате и ще имате сериозни препятствия с половинката си, но се погрижете бързо да се сдобрите.

Козирог
Вероятно имате стар семеен проблем, който скоро ще се разрази с пълна сила. Погрижете се да го разрешите. Сега е добър момент да го сторите.

Водолей
Днес се чувствате пренебрегнати. Това обаче не бива да ви притеснява - към края на деня ще се появи някой, който ще ви обърне така желаното специално внимание.

Риби
Понякога ви се струва, че сте попаднали в ужасен капан. Това обаче е временно усещане. Внимавайте, защото в търсене на нещо вълнуващо може да загубите важен човек.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay