Дневен хороскоп за неделя, 26 октомври 2014

Седмицата е в самия си край. Вижте какви емоции ви носи той...

Дневен хороскоп за неделя, 26 октомври 2014

За да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега е време да разберете какво ще ви се случи през последната неделя от месец октомври.

Овен
През целия ден ще бъдете заети с разрешаването на проблем, който от известно време тревожи един от най-близките ви хора. Готови сте да му помогнете не само защото се чувствате длъжни да го направите, а и защото този човек наистина го заслужава. Не пестете усилията си!

Телец
Потребността от споделяне ще ви преследва през целия ден. Преминавате през период от живота си, който не е никак лек, и ви се иска да поговорите с някого за това, което ви се случва. Доверете се само на най-близките си!

Близнаци
Тревожите се за ваш приятел. Виждате, че той или тя е на път да предприеме десйтвие, което несъмнено ще му/й навреди. Изправени сте пред дилемата дали да го/я предупредите и по този начин да помрачите настроението му/й, или да го оставите да прави каквото си иска и да се надявате, че все пак всичко ще бъде наред.

Рак
Съзнанието ви е заето изцяло от мисли за бъдещето. Притеснявате се, че нещата може да не се получат така, както сте ги планирали. В случая нищо не зависи от вас, така че по-добре се успокойте. Каквото има да се случва - ще се случи с или без вашата намеса.

Лъв
Не позволявайте на дребни проблеми да помрачават веселото ви настроение. Денят е прекрасен и не си заслужава да оставяте на незначителни събития да го развалят!

Дева
Очаква ви изненадваща развръзка в любовен план. Напоследък като че ли нищо съществено не се случва в любовния ви живот. Това обаче определено е на път да се промени.

Везни
Осланяйте се по-често на шестото си чувство. То е изключително добре развито, а вие подценявате неговото значение. Предчувствията ви в по-голямата си част се оказват повече от правилни. Доверявайте им се!

Скорпион
На път сте да загубите нещо, на което много държите. Безхаберното отношение, което демонстрирате напоследък, няма да ви помогне с нищо в тази ситуация. Борете се за това, което искате!

Стрелец
Трябва да се погрижите за себе си. Напоследък сте оставили тази работа на произвола на съдбата. Ако не вие, кой друг ще обръща внимание на собствените ви нужди и желания?

Козирог
Имате нужда от почивка и днешният ден ви я предоставя. Откъснете се от мислите за работа и от всичко, което ви натоварва. Подарете си един безгрижен ден, който да прекарате със семейството и приятелите си. Така ще се заредите с енергия за дълго време!

Водолей
Кой казва, че неделя е ден за почивка? Дори да не сте на работното си място, задълженията не спират да ви преследват. Няма как да избягате от отговорност, така че се погрижете съвестно за задачите си.

Риби
Утрешният понеделник е все още твърде далеч. Затова недейте да пропилявате последния си почивен ден в тревоги за първия работен ден. Насладете се на свободата, която ви носи днешната неделя.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay