Дневен хороскоп за неделя, 26 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 26 юни 2016

Можете да следите своя хороскоп за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще се наложи да бъдете откровени с човек, от когото дълго време сте крили суровата истината. Това е доказателство, че винаги е по-добре да казвате нещата директно и навреме.

Телец
Носите тежко бреме на раменете си и имате чувството, че няма да издържите на това напрежение още дълго време. Потърсете най-сигурния начин да се отървете от него, без да го прехвърляте върху някой друг.

Близнаци
Няма как да защитите всяко невинно същество на този свят. Побърква ви усещането, че не можете да помогнете на човек, който няма ничия друга подкрепа, освен вашата. Потърсете алтернативен подход.

Рак
Остроумието ви невинаги е плюс. Днес ще раздразните ваш близък човек с необмислените си приказки и той ще реагира бурно на поведението ви. Извинете се, ако сметнете, че наистина има право.

Лъв
Тъгувате по отминали събития, а това не ви движи напред. Спомените са абсолютно зло, когато към тях се връщаме със сълзи на очи. Трябва да промените гледната си точка и отношението към животa си.

Дева
Контролирате всичко в живота си и се опитвате да оказвате влияние и върху човека до себе си. Той обаче не е подвластен на чуждия контрол и това ще предизвика проблем помежду ви.

Везни
Иска ви се да прекарвате повече време със семейството и приятелите си, но работата ви е заклещила в скучен капан, от който не можете да се освободите. Ако се занимавате с нещо, което не ви доставя удоволствие, най-добре е да потърсите професия, която ще ви приляга.

Скорпион
Никога не е твърде късно за ново начало. Подходящото време никога не идва - ако имате чувството, че сте зациклили на едно място, направете първата крачка към промяна още днес. Звездите са на ваша страна.

Стрелец
Покрай хилядите си ангажименти не ви остава никакво време за себе си. Добре е, че се занимавате с много и различни неща, но от време на време е необходимо да се разтоварите, за да се заредите с нови сили.

Козирог
Обмяната на опит никога не е лоша идея. Освободете се от вярването, че няма какво да научите от хора, които не са решили да се развиват във вашата сфера. Човек се учи, докато е жив!

Водолей
Дори сто пъти да се опитате да промените мнението на половинката си, няма да успеете. Всеки човек има свое лично мнение, което трябва да бъде зачитано. Недейте да се налагате - така само ще влошите нещата.

Риби
Справяте се великолепно със задълженията си и хората, от които зависи професионалното ви развитие, забелязват това. Продължавайте в същия дух и съвсем скоро може да получите заслужено предложение за по-висока позиция в службата.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay