Дневен хороскоп за неделя, 27 април 2014

Какво ли ще ви се случи в този мързелив неделен ден?

Дневен хороскоп за неделя, 27 април 2014

Вижте какъв се очертава да бъде денят ви и се подгответе за събитията от сутринта. Дори да не вярвате в съдбата, не е излишно да разполагате с план!

Овен
Сутринта ще трябва да си направите равносметка и някои спомени и заключения няма да се окажат много приятни. Все пак не позволявайте на тези емоции да отровят деня ви. Имате невероятни перспективи в бъдеще.

Телец
Още от сутринта ще е добре да заемете позицията, че "лошият мир е по-добър от хубавата война". Това ще е много важно, ако искате да задържите отношенията си с хората стабилни и ако ще очаквате от тях да ви подкрепят и за напред.

Близнаци
Ще имате възможност да покажете своя професионализъм, издръжливост и квалификация по много служебни въпроси. Приятелският диалог е за предпочитане в офиса – това ще ви донесе нови идеи и напредък.

Рак
Денят е много емоционален и изпълнен с изненади, затова по-добре не се захващайте със сериозни дела, а се отдайте на почивка, забавления и срещи с приятели. Може би ще ви хрумнат нови идеи и ще се вдъхновите.

Лъв
Днес се чувствате напълно в плен на емоциите си и на въпросите, касаещи дома и семейството. Може би вкъщи витае известно напрежение, но вечерта ще ви даде възможност да се разсеете и да намерите нов подход към проблемите.

Дева
Трудно е да се каже, че сте убедени в позициите си днес или че бихте могли да ги защитавате адекватно. Много от проблемите ще касаят връзката ви, затова си останете вкъщи и се опитайте да изслушате позицията на партньора.

Везни
Проектите ви не изглежда да вървят добре днес и това ви тревожи, но следобедът ще донесе добри новини и съдействие от близки и приятели. Възможно е да ви се разкрият нови възможности за действие.

Скорпион
Отделете сутринта за себе си и се погрижете за нуждите си, имате нужда от сън и почивка, за да се възстановите. Прекарайте вечерта в приятна компания и не работете до късно. Днес е добре да обърнете внимание и на здравето си.

Стрелец
Сутринта ще е по-добре да сте сами и да не се срещате с никого особено по работа. Вечерта е добър момент за социални изяви, за нови срещи, но също и за време с партньора.

Козирог
Сутринта ще бъде спокойна и изпълнена с възможности – уловете каквото можете от тях, защото вечерта няма да е така благосклонна към вас. Пазете се от манипулации и дръжте ситуацията под контрол.

Водолей
Днес ви занимават кардинални въпроси за света и за вашата личност – имате нужда от повече свобода и от това някой да чуе идеите ви. Но това няма да стане ако си стоите в ъгъла. Действайте и ще видите, че другите ще ви последват.

Риби
Застрашени сте от това да станете затворници на собствените си фантазии. Енергични сте, но преценката ви за хората и ситуациите не е обективна. Затова не взимайте решения и не подписвайте договори.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.04.2014|16:46
Определено беше интересен ден.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay