Дневен хороскоп за неделя, 27 юли 2014

Какво са ви предначертали днес звездите?

Дневен хороскоп за неделя, 27 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook

Овен 
Поемете инициативата днес. Дори да не сте сигурни, че знаете как трябва да постъпите. Това е един от онези дни, в които можете да помогнете повече на хората около вас, а не само да ги съдите. 

Телец
Можете да бъдете леко скептични за всичко, което се случва наоколо. Но това ви идва от вътре и ви води към нови хоризонти. При вас това е съвсем естествено.  

Близнаци
Без значение какво ще се случва днес, трябва да запазите самообладание. Това е един от най-брилянтните ви дни. Възползвайте се.   

Рак
Уверете се, че правите това, което ви идва отвътре без значение дали околните смятат, че е опасно и абсурдно. Нещата започват да стават много интересни.  

Лъв
Чувствате се великолепно, и то съвсем обосновано. Ще разберете, че другите ви приемат като водач и ви следват. Споделете настроението си с близките си.  

Дева
Трябва да бъдете организирани, което обикновено е лесно за вас. Ще откриете много разминавания днес. Опитайте се да вкарате всичко в релси и поемете контрола над ситуацията. 

Везни
Хората очакват от вас отговори. Със сигурност се чувствате под напрежение, а всъщност сте преуморени. Все още имате твърде много проблеми, за да разгърнете своя потенциал.  

Скорпион
Проблем с кариерата може да ви покаже потенциална възможност. Покажете креативност. Ще разберете, че енергията ви е перфектна, за да правите грандиозни планове за бъдещето си.  

Стрелец
Хазарта не се отплаща. Трудно е и нещата не стават по начина, по който сте се надявали. Важно за вас е да участвате, но и да спечелите играта. 

Козирог
Сега е чудесно време да възстановите старите си познанства. Обадете се на приятелите си и излезете да се позабавлявате малко. Имате нужда от това.  

Водолей
Креативната ви страна е много силна днес. Приложете на практика дълго обмисляни идеи, за да спечелите на своя страна околните. Личният ви живот също е доста емоционален.

Риби
Трудно е да определите приоритетите си днес. Личният ви живот е в криза, но и в работа се задава буря. Трябва да преосмилите важните за вас неща и да обърнете внимание само на най-близките си.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay