Дневен хороскоп за неделя, 28 септември 2014

Разберете какво да очаквате от последния почивен ден

Дневен хороскоп за неделя, 28 септември 2014

Бъдете винаги готови за капризите на съдбата - четете своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg във фейсбук!

Овен
Днес самоувереността ще ви е от голяма полза. Бъдете внимателни с емоциите, които показвате пред непознати хора, защото не знаете кой ви мисли лошото.

Телец
Възможни са противоречия с половинката, но не се притеснявайте, защото ще ги преодолеете с лекота. Ще трябва да излизате от ситуациите без излишни нерви.

Близнаци
Не се безпокойте за крайни срокове, свързани с работата. Нещата ще се подредат в последния момент по неочаквано добър начин, макар да се чувствате неспособни да преодолеете трудностите.

Рак
Днес трябва да бъдете борбени и да отстоявате своето. Не правете компромиси за неща, които не зависят от вас така или иначе. Говорете за нещата, които ви притесняват открито и ще видите резултатите съвсем скоро.

Лъв
Денят ще бъде изпълнен с обичайната за вас динамика. Бъдете толерантни към близките си, влезте в техния тон и те ще ви се отблагодарят подобаващо.

Дева
Бъдете по-съобразителни с хората около вас! Не налагайте мнението си на всяка цена, защото някой може да ви даде по-добри идеи.

Везни
Не се доверявайте на случайни хора, защото това може да ви изиграе лоша шега. Най-добре изградете стена между вас и околния свят, защото сте изключително податливи и несигурни.

Скорпион
Чувствате се адски мотивирани да постигнете високи резултати. Предлагат ви се възможности, които ще ви открият много нови хоризонти. Вслушвайте се повече във вътрешния си глас.

Стрелец
От прекалено обмисляне на ситуации няма да спечелите нищо, освен натрапчиви мисли. Оставете се поне веднъж по течението и ще откриете, че не всичко може да бъде контролирано.

Козирог
Опитайте се да останете вкъщи колкото е възможно по-дълго. Това ще ви се отрази доста ободряващо. Бъдете отпочинали за началото на новата седмица, защото звездите може би имат специални планове за вас.

Водолей
Време е да направите равносметка за някои свои действия, колкото и да не ви се иска. Повторете мислено стари ситуации, преосмислете думите си и се обадете на човек, който чака извинение от вас.

Риби
Имате възможност да се порадвате на хората около вас - не изпускайте тази възможност! Работата може и да чака, колкото и да не ви се вярва.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay