Дневен хороскоп за неделя, 30 август 2015

Астрологичната прогноза за деня

Дневен хороскоп за неделя, 30 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще ви бъде предоставена възможност да изпитате щастие, което не се среща всеки ден. Трябва обаче първо да го заслужите. Дръжте се добре с околните и любезността ще ви се отплати.

Телец
У хората цените качества като толерантност и добросъвестност. Именно тези две характеристики ще откриете днес у човек от срещуположния пол, който е навлязъл в живота ви съвсем скоро. Това ще насочи интереса ви към него още повече.

Близнаци
Предстои конфронтация с близък, но по-високопоставен от вас човек, която няма да завърши добре за вас. Не е добре да се примирявате със ситуация, която смятате за неправилна, но в този случай ще ви се наложи да направите именно това.

Рак
Ще прекарате деня с приятелите си, които не бихте разменили за нищо на света. Това са едни от най-близките ви хора, на които имате безрезервно доверие. Благословени сте, че ги имате в живота си.

Лъв
Подозирате половинката си в лъжа, която, ако бъде оправдана, може да нанесе тежки поражения върху връзката ви. Не прибързвайте със заключенията, а първо проверете дали съмненията ви са основателни.

Дева
Голямата промяна, която се случва в живота на ваш близък човек, ще засегне и вашето ежедневие. Ще трябва да се приспособите към неизбежните промени, които ви се отразяват значително.

Везни
През целия ден сте кълбо от нерви. Няма видима причина за това, но просто не можете да се поберете в кожата си. Не изкарвайте лошото си настроение върху другите - те не са виновни за крехкото ви емоционално състояние.

Скорпион
Държите на чистите отношения и ще си признаете за нещо, което сте направили умишлено, но то е наранило близък за вас човек. Извинете се - все пак не сте искали да причините болка никому.

Стрелец
Любовен романс от миналото е напълно вероятно да се завърне с пълна сила в ежедневието ви. Помислете дали е добре да се връщате към човек, който ви е нанесъл толкова болка.

Козирог
Сутринта ще бъде напълно обикновена, но за сметка на това следобедът ще ви изненада със събитие, което изобщо не сте очаквали да се случи. Подобни приятни изненади винаги са добре дошли. Насладете им се!

Водолей
Ваш приятел ще поиска съвета ви по тема, която не ви е приятно да обсъждате. Не обичате да се месите в чуждия живот и предпочитате да стоите настрана, без да подтиквате хората към едно или друго действие. Запазете позицията си и този път!

Риби
Денят ще мине под знака на културно събитие, което ще отнеме целия ви ден. Нямате свободно време нито за приятелите си, нито за себе си. В никакъв случай обаче няма да съжалявате за това.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay