Дневен хороскоп за неделя, 4 май 2014

Разберете какво ви очаква днес

Дневен хороскоп за неделя, 4 май 2014

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за неделя, 4 май 2014 година!

Овен
Ще свършите много неща, дори и нивото на енергията ви да е ниско. Ще намерите това, от което имате нужда, за да се мотивирате. Просто пийте достатъчно кафе, за да придобиете нужната ви енергия.  

Телец
Фокусирайте енергията си върху една точка и бъдете готови тя да се върне към вас с много по-голяма сила и от преди. Времето е подходящо да помислите хората за помощ.

Близнаци
Вашите интелектуални сили са малко бавни днес, но все пак сте достатъчно бляскави, сравнявайки се с останалата част от хората. Колкото и да им се иска, все още не могат да ви настигнат.

Рак
Чувствате ли новите сили, които започват да ви изпълват? Това се случва зад сцената, за това може дори да не го осъзнавате, докато не е станало късно. Това от своя страна може да доведе до много голямо напрежение във вас.  

Лъв
Показвате нещо ново, което ще е доста впечатляващо за другите. Чудесно време е да се запознаете с нови хора, но запомнете, че имате и стари приятели.

Дева
Вашето семейство има нужда от някого, които да ви сплоти и този някой сте вие. За това поемете инициативата и подкрепете близките си.

Везни
Опитайте се да помогнете на вашите приятели днес, те имат нужда от вас повече, отколкото предполагате. По добре да им помогнете с каквото можете, за да постигнете нещо чудесно.

Скорпион
Напрегнете се, за да осъществите последната си амбиция днес. Можете да получите каквото поискате-  много лесно. Разбира се, трябва да се съсредоточите, за да контролирате сили си. Не се отказвайте.

Стрелец
Вашите емоции са вашият най-добър гид за това кое е истинско и кое не. Убедете се, че сте в силна връзка със себе си - това ще ви донесе чувство на свобода и знание. Струва си!

Козирог
Както обикновено, откривате най-лесния път за разрешаване на проблемите си. Товао ще доведе до понижаване на среса. Просто се съсредоточете върху нещата, които имате да правите.  

Водолей
Малко преигравате и това води основно към разсейване и прекъсване на работата ви. Опитайте се да погледнете голямата картинка. Фокусирайки се и ще се справите с всичко.

Риби
Вашата Любов прави живота ви дори по-добър. Ако не сте обвързани, може да се заинтересувате от някой нов в живота ви. Продължете и се наслаждавайте а красотата в живота.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay