Дневен хороскоп за неделя, 4 октомври 2015

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 4 октомври 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Чувствате се уморени и изтормозени от нечие поведение спрямо вас, но нямате достатъчно сила, за да се изправите пред човека, който е отговорен за проблемите ви. Споделете мъките си с някого и не се затваряйте в себе си.

Телец
Имате нужда от добра почивка и днес ще сторите именно това. Хубав филм, добра книга, приятна компания - ще получите всичко, от което се нуждаете. Напрежението ще ви напусне и ще почувствате истинско задоволство.

Близнаци
Някой ще се опита да ви навреди чрез злословене по ваш адрес, но хората ви познават много добре и знаят, че казаните думи не са истина. Внимавайте кого допускате в обкръжението си и не бъдете твърде дружелюбни с всеки.

Рак
Денят ще бъде чудесен за нови начинания и срещи с любими хора. Започнете всичко, което ви се иска, още от днес и ще имате успех. Близките ви са зад гърба ви и ще ви подкрепят при всяко решение. Недейте да отлагате осъществяването на мечтите си!

Лъв
Имате нужда от любов и разбиране, но днес може и да не получите тези толкова желани чувства. Недейте да унивате, а бъдете смели и погледнете напред в бъдещето, което ви носи по-приятни емоции.

Дева
Ще получите неочаквани новини, но те ще ви зарадват и ще ви накарат да очаквате с нетърпение дадено събитие. Нещата ще се нареждат повече от добре, но и вие трябва да се постараете, за да няма обърквания в последния момент.

Везни
Днес трябва да се отдадете на почивка и спокойствие. Работата няма да избяга, а и не бива само вие да се натоварвате с всичко. Оставете на другите да поработят, а вие се погрижете за себе си и емоционалното си състояние.

Скорпион
Не е лесно човек да бъде на ваше място. Искате да разполагате с пълен контрол и нещата да се случват точно както искате, но съдбата има други планове за вас. Сега не го осъзнавате, но най-неочакваната посока всъщност е една чудесна възможност за развитие.

Стрелец
Очакват ви приятни изненади и много положителни емоции. Любовта грее като слънце в живота ви и ще усещате топлите ѝ лъчи навсякъде около себе си. Бъдете благодарни за всичко това и отделете нужното внимание на близките си хора.

Козирог
Не се опитвайте да давате съветите си постоянно, защото може да подразните някого и да се окажете лошите в дадената ситуация. Гледайте да си мълчите повече и да не се намесвате без повод. Мълчанието понякога е злато.

Водолей
Нов обект на желание се задава на хоризонта и не бива да го изпускате, защото човекът наистина си струва. Обвързаните се радват на хармонични отношения и пълна идилия. Насладете се на момента и не мислете за проблемите.

Риби
Хората са казали, че тихите води са най-дълбоки. Около вас има точно такъв човек и трябва да внимавате. Денят ще бъде изпълнен с размисли, защото има определен въпрос, който ви тормози. В крайна сметка ще успеете да намерите решение.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay