Дневен хороскоп за неделя, 5 юли 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за неделя, 5 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Предстои промяна в живота ви, която ще ви свари неподготвени. Тя ще се случи днес съвсем внезапно и ще ви изненада приятно. Ще успеете бързо да се настроите на новата вълна.

Телец
Какво правите в ежедневието си, си е лично ваша работа. Не позволявайте на хора, които едва ви познават, да се бъркат в живота ви и да ви казват кое е правилно и кое - не. Наглото поведение на някои хора понякога прекрачва всякакви граници.

Близнаци
С искреното си мнение и непресторено поведение печелите симпатиите на хората. Днес ще бъдете в центъра на вниманието, а причина за това ще бъде добре свършената ви работа. Това място ви харесва особено много и си личи, че не искате да го делите с никого.

Рак
Бавно, но сигурно, се случва нещо хубаво в живота ви. То в момента се заражда, но обещава да има огромно влияние върху бъдещето ви. Не е изключено да е свързано с любовта.

Лъв
Когато кажете нещо, рядко връщате думите си назад. Мнението ви не подлежи на промяна, а в решенията си сте по-категорични от всекиго. Днес някой ще се опита да оспори всичко, в което вярвате, но безуспешно.

Дева
През целия ден ще ви занимават семейни проблеми, които трябва да бъдат разрешени. Всичко е във вашите ръце, затова най-добре се погрижете за благополучието на близките си.

Везни
Обичате да се чувствате желани и обичани, но това не означава, че трябва да си играете с чувствата на хората. Ако в момента не искате сериозна връзка, не заблуждавайте кандидатите за такава.

Скорпион
Предизвиквате човек, който не се дава лесно в каквато и да било битка. Ако наистина смятате, че трябва да се сблъскате с него и имате основателна причина за това, се подгответе за трудна борба.

Стрелец
Освободете се от предразсъдъците си, защото те ви пречат да изживеете емоциите, които срещате по пътя си. Ако освободите съзнанието си и се опитате да приемете различното, ще придобиете изцяло нов светоглед.

Козирог
Прекалено сте затворени в себе си. Днес нямате настроение за нищо и дори избягвате да общувате с хора. Предпочитате да си останете вкъщи насаме с мислите си.

Водолей
Денят е различен от останалите. Точно едно определено събитие ще го направи такъв. Насладете се на всичко, което ви предлага неделният ден.

Риби
През целия ден не можете да спрете да се усмихвате. Причина за това е човек от срещуположния пол, който все по-упорито се настанява в ежедневието ви. Присъствието му ви харесва и ви зарежда с емоции.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay