Дневен хороскоп за неделя, 7 декември 2014

Дано почивният ден наистина бъде такъв за всички!

Дневен хороскоп за неделя, 7 декември 2014

Започвайте деня си със своя хороскоп - най-лесният начин да го откриете е да харесате Jenite.bg във Facebook!

Овен
Мечтаете за безгрижни дни, но напоследък все имате проблеми. Днес обаче ще е първият ден от доста време насам, в който ще се почувствате наистина спокойни. И на мястото си.

Телец
Кога за последно посетихте роднините си? Не забравяйте за тях, защото те са важна част от живота ви - дори да не го осъзнавате. Днес е идеален момент да намерите време за срещя с тях.

Близнаци
Не можете да отречете, че има някой, който ви вълнува много. Признайте чувствата си и бъдете искрени - това е единственият път към щастието в личен план.

Рак
Иска ви се да поемете на път. А всъщност нищо не ви пречи да го направите тъкмо днес! Отидете някъде с приятели и се насладете на неделния ден.

Лъв
Може би е крайно време да поработите над себе си. Днес може да започнете промяна, която отдавна отлагате - вие знаете от какво имате нужда. Звездите подкрепят напълно първата и най-трудна стъпка в новата посока.

Дева
Каквото и да ви говорят околните, вие не трябва да се отказвате от мечтите си! Днес трябва да помислите коя от тях искате да осъществите наистина скоро. И да започнете да действате без да слушате демотиваторите около себе си.

Везни
Дори да ви се наложи да свършите нещо досадно днес, останалата част от деня ще е приятна. Може да се отдадете на шопинг терапия - някоя нова дрешка хич няма да ви се отрази зле.

Скорпион
Не трябва да се сърдите на близките си, когато ви критикуват. Това е техният начин да ви кажат, че ги е грижа за вас. По-скоро се вслушайте в съветите им - днес може да са ви от полза.

Стрелец
Починете си качествено без да мислите за нищо. Мозъкът ви има нужда от това, и то спешна! Денят е идеален за мързелуване и излежаване. Възползвайте се.

Козирог
Имате куп задачи, които отлагахте цяла седмица. Заемете се с тях, за да приключите до ранния следобед. След това звездите повеляват да отидете на любимо място и да се усамотите. Само така ще се почувствате в хармония със себе си след тежката седмица.

Водолей
Не можете да устоите на изкушението - някой ви е предложил нещо нередно, но много вълнуващо... Днес ще трябва да вземете решение. Знайте само, че после няма да има връщане назад.

Риби
Днес ще сте в Света на мечтите, и то на сбъднатите такива. Ще имате и безценна компания, така че никой не трябва да се притеснява за вас... Всички представители на този знак ще имат страхотна декемврийска неделя!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay