Дневен хороскоп за неделя, 7 септември 2014

Какъв ще бъде вашият ден?

Дневен хороскоп за неделя, 7 септември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Амбицията ви много може да ви навреди през тези дни. Имате нужда да се поуспокоите, за да не нараните близките и колегите си в желанието си да изпъкнете. 

Телец
Радвайте се на всичко, постигнато досега. Моментът на истината в любовно отношение настъпва. Може да откриете своя перфектен партньор през този ден. 

Близнаци
Развивате комуникационните си умения все повече и повече. Това ще ви помогне за бъдещото развитие на кариерата ви. В момента трябва да се отдадете на благоразположението на шефовете си. 

Рак
Сами спъвате себе си по пътя към върха. Радвайте се на своите успехи, а не се чудете непрекъснато защо нямате това и онова. Не бива да изпадате в такива материални проблеми. 

Лъв
Авантюристичният ви дух непрекъснато расте и искате да направите нещо ново. Трябва да отидете на екскурзия и да смените малко обстановката. Това ще ви се отрази много добре. 

Дева
Моментът е подходящ да се отдадете на любовта. Почивката ще ви се отрази много добре. Ще презаредите енергията си. 

Везни
Трябва да уравновесите между работата и личния си живот. Това е начинът да не затъвате все повече в проблеми, заради това, че игнорирате едното за сметка на другото. 

Скорпион
Не бъдете саморазрушителни. Това е вашият момент да стъпите здраво на краката си и да поемете живота си под контрол. Сега е моментът за това. 

Стрелец
Педантичността ви започва да излиза извън всякакви граници. Не бива да рискувате всичко само заради едно нещо, което не ви е харесало. Прощавайте на близките си. 

Козирог
Днес трябва да си починете от напрегнатата работа, която свършихте през изминалите дни. Отдайте се на семейството и приятелите си. 

Водолей
Горите от нетърпение да видите какво следва в живота ви. Очакват ви много вълнуващи моменти, които да споделите с близките и роднините си. 

Риби
Готови ви сте да покорите света. Сега трябва да направите всичко, което трябва, за да можете да осъществите мечтите си. Всичко, с което се захващате, ще завършва с успехи. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay