Дневен хороскоп за неделя, 9 ноември 2014

Дали неделният ден се очертава слънчев по отношение на това какво ви очаква?

Дневен хороскоп за неделя, 9 ноември 2014

За да следите дневния си хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Стегнете се, защото на думи всичко се случва идеално при вас, но в действителност ситуацията е повече от критична - предприемете необходимите мерки, за да "ремонтирате" положението си, преди да е станало твърде късно.

Телец
Отдайте се на активна почивка, за да се заредите подобаващо за активната в професионално отношение седмица, която ви очаква. Излезте на разходка сред природата, предприемете пътуване или просто релаксирайте с книга в ръка.

Близнаци
Погрижете се най-близките ви хора да се усещат постоянно обгърнати от вниманието ви, което определено са си заслужили.

Рак
Чувствате се отпаднали и потиснати, не само заради натрупалата се умора, а и защото напоследък не получавате достатъчно близост от страна на любимите си хора. Стиснете обаче зъби и потърпете още малко. Звездите обещават съвсем скоро тази ситуация да се промени.

Лъв
Отделете нужното внимание на близък човек, който има нужда от вашата помощ. Подходете сериозно към ситуацията и дайте максимума от себе си.

Дева
Навикът ви да си "пъхате носа" навсякъде, може да ви навлече проблеми с близък човек, при това съвсем не без причина. Затова контролирайте навика си винаги и за всичко да изказвате мнение и не забравяйте, че невинаги вие сте най-компетентните.

Везни
Прекалено много се фокусирате върху проблем, чието решение в крайна сметка не зависи от вас по какъвто и да е начин. Затова спрете да му отдавате толкова силно значение и изчакайте нещата да отшумят от само себе си.

Скорпион
Време е да се вземете в ръце и да поработите върху напоследък безкрайната си разсеяност. В крайна сметка това поведение е сладко до един момент, след което се превръща в по един или друг начин дразнещо за всички околни.

Стрелец
Неочаквана среща ще ви върне назад във времето и ще събуди усмивка от приятни спомени на лицето ви. Възползвайте се от ситуацията и прекарайте един приятен и изпълнен с положителни емоции почивен ден.

Козирог
Днес се отдайте на почивка и се заредете с духовна храна - прочетете интересна книга, идете на театър или пък посетете интересен концерт. 

Водолей
Краят на тревогите ви е близо и съвсем скоро ще осъзнаете колко незначителни всъщност са били те. Затова днес се отдайте на любими занимания, които да разсеят мисълта ви и да ви заредят с енергия за идната седмица.

Риби
Време е да обърнете малко внимание на самите себе си и да спрете да мислите единствено за другите - нито те, нито задачите ви в крайна сметка ще избягат. Затова се посветете на отдавна пренебрегвано занимание, което ви носи радост и спокойствие.

9 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay