Дневен хороскоп за петък, 10 октомври 2014

Какво ви очаква в последния работен ден...

Дневен хороскоп за петък, 10 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Крайно време е да проумеете, че нямам как да огреете навсякъде и че не всеки е длъжен да се съобразява с постоянно променящите ви се желания. Затова преосмислете позициите си и се отдръпнете оттам, откъдето е нужно.

Телец
Звездите ви предлагат златна възможност да подобрите напоследък влошените отношения с близки за вас хора. Не я пропускайте!

Близнаци
Краят на работната седмица за вас е свързан с едно качествено ново начало, носещо със себе си куп положителни емоции. Отдайте му се напълно, без да си задавате излишни въпроси.

Рак
За съжаление тъкмо днес ви се отварят куп задачи, които почти със сигурност ще ви попречат да прекарате спокоен и мързелив уикенд. Но не унивайте, това е възможност да се докажете, съответно и да изградите у околните трайно доверие към себе си в дългосрочен план.

Лъв
Звездите ви предоставят шанс да "отпуснете колана". Иначе казано, давайте го леко, ако успеете, тръгнете си по-рано от работа и посветете петъчната вечер на любимите си занимания в компания на близки хора.

Дева
Продължавате да се държите, сякаш сте заровили глава в земята. Не се преструвайте, че не забелязвате какво се случва около и най-вече с вас. Вместо това вземете важни и дълго отлагани решения, колкото и първоначално радикални да ви се струват те.

Везни
Време е да се отдадете на заслужена почивка - планирайте пътуване, поемете глътка чист въздух, далеч от големия град и задушливия офис.

Скорпион
Макар че първата половина на деня ще ви се стори буквално смазваща, втората част от петъка ще постави усмивка на лицето ви. Вечерта прекарайте в компанията на близки хора, които отдавна пренебрегвате.

Стрелец
Все още не сте напълно наясно с желанията и бъдещите си планове, а това е от първостепенно значение за случващото се в живота ви в момента. Затова посветете последния ден от работната седмица, а и уикенда, на размисъл и дълбок анализ.

Козирог
Сякаш някой е изпил до дъно жизнените ви сили. Усещате, че нямате енергия дори да станете от леглото. Вземете се в ръце, все пак седмицата приключва. Планирайте заслужена почивка.

Водолей
Макар че денят започва натоварено, през втората му половина ще ви радват само добри новини. Вечерта пък ви предлага среща с близък човек, на чието присъствие отдавна не сте се наслаждавали.

Риби
Потърпете още малко! Краят на тази изключително натоварена седмица е едва на няколко часа разстояние. Отпразнувайте го в компанията на близък човек и бутилка хубаво вино.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay