Дневен хороскоп за петък, 11 април 2014

Какво ли са ви приготвили звездите за днес?

Дневен хороскоп за петък, 11 април 2014

Може да следите своя актуален дневен хороскоп в Jenite.bg!

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за петък, 11 април 2014 година!

Овен
Днес финансовата страна на живота ви е на първо място. Направете стратегическо планиране на разходите. Обърнете внимание също на диетата си и на начина си на живот, напоследък се се чувствате във форма и е добре да се погрижите за себе си.

Телец
Много от вас днес са застрашени да се върнат към вредни навици, които уж са оставили в миналото. Ще ви вълнуват най-много проблеми около здравето, семейството работата ви, но все пак е добре да не пренебрегвате себе си или партньора си.

Близнаци
Ситуациите днес изискват от вас спокойствие и трезва преценка. За да си осигурите малко спокойствие, прегледайте финансите и сложете ред в работния си календар, това ще ви е от полза до края на седмицата.

Рак
Практичността е вашият най-добър приятел днес. Дори и да нямате финансови трудности, недейте да пилеете пари. Дори ако можете, заделете малка сума, мислете повече за бъдещето, ако искате да бъде спокойно.

Лъв
По-добре се откажете от идеята да го играете "око за око, зъб за зъб" с колегите или с партньора ви. Точно сега не ви трябват войни, нито дори битки. Вложете енергията си в нещо градивно и скоро ще видите резултат.

Дева
Шансовете ви за успех са значителни днес и за това ще ви помогне най-много вашата вродена практичност и логическо мислене. Не се занимавайте с клюки и спекулации в офиса. Останете концентрирани в работата си.

Везни
Финансите могат да изплуват като най-важна тема днес. Тя ще окаже значително влияние на отношенията ви със семейството и близките. Въздържайте се от крайни решения или импулсивни реакции.

Скорпион
Днес е важно да знаете, къде са границите на разумното и да не ги прекрачвате, особено в отношенията си с хората и във финансовите дела. Не давайте пари на заем, защото това може да доведе до конфликти в бъдеще.

Стрелец
Време да оставите настрани удоволствията и да помислите повече за отговорностите си. Следвайте точен план в действията си, когато се отнасят за работа – само така ще успеете да се справите навреме с всичко.

Козирог
Обстоятелствата днес няма да ви позволят да бъдете откровени за чувствата си, нито в личен план, нито по отношение на хората, с които работите. Всички планове ще ви изглеждат невъзможни за изпълнение, затова по-добре си дайте малко почивка.

Водолей
Ще страдате от липса на внимание и разбиране днес. Ще изпитвате и известен физически дискомфорт, който ще ви прави нервни и недружелюбни. По-добре останете сами вечерта и се опитайте да си починете от всичко.

Риби
Денят ви предразполага към пасивност. Ще се чувствате мързеливи, незаинтересовани и дори незначителни за света. По-добре се отделете за малко от семейството и приятелите си, но останете верни на навиците си по отношение на здравето.

Ако искате и занапред да се информирате какво вещаят звездите за вас, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 11.04.2014|21:38
Днес деня ми бе добър, доволна съм от себе си.
5
Не е посочен 11.04.2014|15:58
Да, днес определено ще се отдам на почивка.
4
Не е посочен 11.04.2014|14:27
аз съм рак :) всичко друго нямам,но финансови проблеми мног,така че да знаете нищо няма да заделям:)
3
Не е посочен 11.04.2014|13:07
Може да напишете за моята зодия и много раздразнителни и заядливи днес.
2
Не е посочен 11.04.2014|12:08
Не е лоша прогнозата за днес :)
1
Не е посочен 11.04.2014|11:44
Значи да не давам пари назаем днес, спокойно, това няма как да се случи, просто , защото нямам какво да дам:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay