Дневен хороскоп за петък, 13 март 2015

Ще ви донесе ли късмет, напук на всичко, днешният петък 13-и?

Дневен хороскоп за петък, 13 март 2015

Ако искате да следите редовно своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Истинско престъпление е да разполагате с толкова много блага, а да ги пазите единствено за себе си. Споделете притежанията си с хора, които наистина имат нужда от помощ. Егоизмът никога не е бил, а няма и да бъде, най-добрият ви приятел.

Телец
Конфронтация между вас и ваш колега ще нажежи атмосферата в целия офис. Недейте да се бъркате в работата на другите, а вместо това се погрижете за собствените си ангажименти.

Близнаци
Предстои събитие, което ще ви накара да се замислите дали хората, с които прекарвате времето си напоследък, са личностите, които искате в бъдещето си. Човек често бива преценяван по обкръжението си - внимавайте с какви хора се събирате.

Рак
Вместо да обвинявате другите за собствените си неуспехи, може би трябва да потърсите вината в себе си. Провалът не е крайно положение в нито една ситуация - вземете нещата в свои ръце и се поучете от грешките си.

Лъв
Предстои ви един безгрижен ден, изпълнен с много усмивки и забавление. Ще прекарате една невероятна вечер в компанията на хора, които обичате и искрено уважавате. Оценете го.

Дева
Не обичате да се съобразявате с чужди нареждания, а именно това ще ви се наложи да направите днес. Понякога е добре да се вслушате в мнението на околните. Преценете дали в този случай си заслужава.

Везни
Повече от всичко искате да оправите отношенията си с приятел, които са се влошили именно по ваша вина. Той изобщо не изглежда склонен да приеме извиненията ви - ще трябва да се постараете наистина упорито.

Скорпион
Препоръчително е да не се натоварвате физически в рамките на деня. И без това душевното ви състояние не е особено добро, няма смисъл да изтощавате и тялото си. Починете си.

Стрелец
Толкова ви е приятно да получавате особено внимание от човек от срещуположния пол, че в сремежа си да го запазите за по-дълго, има опасност да подведете него и чувствата му. Най-добре е да пренебрегнете собствения си комфорт в името на неговото благополучие.

Козирог
Трудите се толкова упорито, че малката спънка, която ще се изпречи на пътя ви днес, заплашва да срине вярата ви в собствените ви възможности. Пътят към успеха не е изпълнен само с цветя, бъдете готови и за няколко "подводни камъка”. Ако продължите добрата си работа, накрая всичко ще се получи така, както желаете.

Водолей
Очаквайте известие, което ще промени плановете ви за уикенда. В началото ще съжалявате, но впоследствие ще се окаже, че объркването на замисъла ви е за добро. Приемете го от добрата страна.

Риби
Трябва да се научите да мислите, преди да действате. Често предприемате прибързани действия, които впоследствие се оказват не особено добра идея. Поработете върху самоконтрола си.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay