Дневен хороскоп за петък, 14 април 2017г.

Какво Ви очаква на Разпети петък?

Дневен хороскоп за петък, 14 април 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес забравете за скептицизма си. Понякога трябва да имате поне малко вяра в околните, за да направите истински прогрес. Умът ви е много бърз днес, просто вървете напред и се развивайте. 

Телец

Вие сте правилния човек за тази работа, без значение каква е тя. Днес сте изключително атрактивни и привлекателни и ще можете да постигнете почти всичко, просто трябва да сте постоянни.

Близнаци

Днес ще имате много нови идеи, които ще са повече от гениални. Приемете всички умствени предизвикателства днес, ще ви бъдат полезни за в бъдеще. Помогнете на някого да се справи с проблемите си.

Рак

Имате желание да създадете силни и здрави връзки с хората около вас, а днес е по-лесно от всякога да го направите. Предприемете някакво действие с човека, който харесвате или прекарайте време с някой от семейството ви.

Лъв

Откажете се от плановете си, поне за момента. Трябва да действате тихо и да се уверите, че всичко върви по план, ако искате да сте в състояние да сбъднете мечтите си в бъдеще.

Дева

Способността ви да накарате хората да работят за една обща цел е призната, но днес стойте на разстояние. Не е най-подходящия ден да се бъркате в отношенията на хората.

Везни

Чувствате се претоварени и това е добра причина да си дадете малко почивка. Няма да получите златен медал за упорития труд. Това не се отнася и за в бъдеще, но поне в момента не се напрягайте излишно.

Скорпион

Днес ще направите услуга на някого, но той ще ви се отплати в бъдеще, така че е добра сделка. Помогнете на колкото можете повече  хора в нужда днес. Всичко това си струва.

Стрелец

Въпреки че не сте в състояние да видите всички, детайлите в нещата, с които се занимавате днес са най-важните. Помолете за помощ, ако мислите, че няма да се справите сами. Няма нищо лошо в търсенето на помощ.

Козирог

Способността ви да попивате информация днес ще ви бъде много полезна, тъй като ще попаднете на много нова информация, която е полезна. Опитайте да усвоите всичко и не пропускайте дори малките детайли.

Водолей

Намалете малко темпото и оставете големите идеи настрана. Сега трябва да се фокусирате върху малките детайли. Отделе им достатъчно време и бъдете много внимателни. Изградете си стратегия.

Риби

Захванали сте се с проект, който се оказва по-сложен отколкото сте очаквали и ви затруднява доста. Обадете се на всички, които ви дължат услуга, за да поискате помощ. Това е задача за цял екип.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay