Дневен хороскоп за петък, 14 ноември 2014

Какво са приготвили звездите за зодиакалния ви знак днес?

Дневен хороскоп за петък, 14 ноември 2014

За да сте наясно с това, което ви очаква за всеки ден от седмицата, следете дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Вижте какво ви очаква днес.

Овен
Денят е напрегнат. Ще се сблъскате с проблем, който изисква бързо и адекватно разрешаване. Трябва да бъдете внимателни, защото решението ви не засяга само вас, а се отразява пряко върху най-близките ви хора.

Телец
Времето не ви стига почти за нищо и се чувствате хванати в капана на работното си ежедневие. Крайно време е за почивка. Имате нужда от време само за себе си. Осигурете си го, за да не навредите на успеха на работните си задължения.

Близнаци
Изтощението от последните емоционални събития в живота ви си казва думата. Обзети сте от негативни мисли и виждането ви за бъдещето определено не е розово. Променете нагласата си, за да подредите живота си!

Рак
Днес се нуждаете от огромна доза смелост. Трябва да направите нещо, което отлагате от много време, и от което ужасно се страхувате. Не се притеснявайте - изправянето пред страха е първата стъпка към успешното справяне с него.

Лъв
Най-сетне започвате да виждате положителния резултат от работата си. Чувството за изпълнения дълг ви носи удовлетворение и ви кара да се чувствате полезни и успешни. Освен това ви зарежда със самочувствие и вяра в себе си.

Дева
През днешния ден ще чуете новина, която ще промени изцяло мнението ви за човек, към когото изпитвате дълбока почит. Доверието ви в него е разклатено и е възможно да предизвикате криза в отношенията си на база на получената нова информация.

Везни
Краят на работната седмица трябва да бъде отбелязан подобаващо! Позовлете си да разпуснете след работа - прекарайте една незабравима вечер със своите приятели. Има огромен шанс тя да се превърне в едно запомнящо се преживяване.

Скорпион
Днес ви предстои среща с човек от срещуположния пол, който мигновено ще спечели любопитството ви - нещо, което не се случва често на вас. Преценете плюсовете и минусите от едно по-задълбочено познанство и решете каква ще е следващата стъпка, която ще предприемете. 

Стрелец
Семейни проблеми помрачават веселото настроение, в което се намирате още от сутринта. Кризата в семейството изисква особено внимание. Трябва всичките му членове да положат усилия, за да може проблемът да се разреши.

Козирог
Имате склонност да подхождате иронично към хората, но не всеки схваща особеното ви чувство за хумор. Бъдете внимателни в отношенията си с околните - има вероятност да обидите някого с думите си, макар и неумишлено.

Водолей
Не сте уверени в себе си. Напоследък ви се случват неща, които подкопават увереността в собствените ви способности. Всичко това обаче е временно. Не след дълго ще ви бъде предоставена възможност отново да върнете вярата в себе си.

Риби
Спортът е перфектният начин да се освободите от натрупаното напрежение. В рамките на днешния ден отделете поне час за физическа активност. Ще се почувствате по съвсем друг начин след това. 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay