Дневен хороскоп за петък, 15 август 2014

Прочетете своя хороскоп за днес и планирайте деня си!

Дневен хороскоп за петък, 15 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ви очаква днес...

Овен
Денят се очертава изключително интересен за представителите на тази зодия. Бихте могли да се възползвате от всички шансове, които съдбата ви предоставя. Само бъдете нащрек за предатели - знаете колко трудно е да се доверите на някого!

Телец
Имате доста ангажименти, но настроението ви е в другата противоположност - бихте си мързелували цял ден. Имайте обаче предвид, че бъдещето ви зависи от старанието, което ще положите днес, за това по-добре не пестете сили.

Близнаци
Днес разположението на планетите ще ви донесе усещане за щастие и удовлетвореност. Сутринта ще разрешите проблем, който дълго време ви е мъчил. Остатъкът от деня ще ви зарадва с приятни емоции и поводи за усмивки.

Рак
Попаднали сте в затворен кръг със своя партньор - постоянно се карате един с друг. Скоро обаче ще осъзнаете, че тази връзка е изчерпана и ще вземете необходимите мерки, за да бъдете отново на свобода.

Лъв
Имате възможност да отидете на почивка, но вие се колебаете, защото така ще нараните някого. Звездите обаче са категорични - вие имате нужда от свободно време, прекарано на приятно място. Всичко друго е без значение!

Дева
Някак си усещате, че не сте на мястото си. Явно имате нужда от промяна, но вие сами преценете в кой аспект от живота си. Трябва да приложите на практика неща, които отлично знаете на теория. Не се колебайте и бъдете силни!

Везни
Дори когато всички около вас ви изоставят, вие намирате сили да продължите напред. Досега винаги сте го правили, затова не бива да изпитвате страх. Светлината в тунела е все по-близо и много скоро ще съумеете да хармонизирате живота си.

Скорпион
Струва ви се, че в личен план сте попаднали в задънена улица. Бихте могли да вземете решение и да прекратите тази тегоба. Това обаче няма да се случи днес - все още не смятате, че сте достатъчно силни, а и вероятно сте прави. Все пак трябва да знаете, че имате безусловна подкрепа от звездите!

Стрелец
Никога не сте се чувствали по-щастливи! Причината за това е струпването на успехи в личен и професионален план. Нямате причина да се оплаквате, затова се наслаждавайте на този период. Денят е чудесен да отпразнувате щастието си.

Козирог
Обикновено нямате желание за екстремни дейности, но днес нещо ще ви хрумне. Скоро след това ще имате план как и с кого да го реализирате. Ще се окаже, че подобно начинание ще ви сближи осезаемо, така че се гмуркайте с главата надолу смело!

Водолей
Дори да не ви го казват, приятелите ви държат на вас изключително много. Възползвайте се от подкрепата им, за да постигнете нещата, за които мечтаете. Не е зле обаче помощта да бъде взаимна - не забравяйте за тях, когато изплувате от дъното.

Риби
Би било добре, ако по-рядко се вглъбявахте в себе си. Опитайте се да бъдете с една идея по-ведри! Ако успеете да го постигнете, много по-рядко ще се ядосвате, а това ще се отрази на цялостното ви отношение към света. Определено имате нужда да виждате нещата по-розови!

Прочетете и своя седмичен хороскоп!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay