Дневен хороскоп за петък, 15 септември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 15 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Хората около вас ще бъдат доста изненадани от поведението ви днес, защото ще се държите доста по-различно от обикновено, за да постигнете нещата, които искате. За щастие, това ще ви бъде от полза, въпреки че хората не го разбират.

Телец

Комуникацията и откровеността са двете най-важни неща за вас днес. През днешния ден вие ще се нуждаете от най-важните хора в живота си, така че се постарайте да ги съберете на едно място. Трябва да мислите какво говорите.

Близнаци

Вашата умствена енергия е малко размита днес, но това означава просто, че трябва да отделяте малко повече време за разсъждаване върху нещата. Денят е подходящ за правене на планове за бъдещето и също така е подходящ за изкуство.

Рак

Фокусирайте цялата си енергия върху изцелението и самоусъвършенстването- имате много да дадете на света, а вашите хора ще се погрижат много добре за вас. Денят е подходящ да се оттеглите и да останете насаме със себе си.

Лъв

Днес усещате много повече контрол върху емоциите си от обикновено и от хората около вас. Денят е много подходящ да предадете на семейството си ценен урок- че не всеки конфликт трябва да се превръща в скандал.

Дева

Опитайте да помогнете на приятелите си да се организират, макар че някои от тях не се нуждаят от помощ, за да го направят. Ако е така, насочете вниманието си навътре, тъй като може да намерите нови начини да олесните живота си.

Везни

Успокойте се и се съсредоточете върху дребните проблеми, защото може да се окажат много по-сериозни от големите. Ако не изчистите малките пречки, те заплашват да засенчат бъдещето ви. Намерете начин да се отървете от тях.

Скорпион

Понякога се нуждаете от помощ, за да се откажете, но днес ще ви бъде по-лесно да оставите другите всеки да се оправя кой както може. Нещата могат да станат и по-сериозни- от вас зависи.

Стрелец

Днес трябва да се притеснявате за социалното си положение и да се замислите върху нещата. Не е задължително отговорът на въпросите да е "да", но е много добра идея да разберете отговорите.

Козирог

Трябва да се постараете да приемате нещата повече като големи хора, дори всичко това да ви вбесява. Да, животът е несправедлив и груб, но така стоят нещата. Все пак опитайте и да запазите спокойствие.

Водолей

Денят е подходящ да изготвите план за тренировки, упражнения и режим на хранене. Имате нужната енергия, за да направите страхотна положителна промяна със себе си и тялото си. Обърнете нужното внимание на здравето си.

Риби

Вашите емоции са объркващи понякога, но сега много добре знаете какво да правите и кои са приоритетите ви. Моментът е особено подходящ да говорите със семейството си и да им кажете кое не ви харесва в отношението им.

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay