Дневен хороскоп за петък, 17 ноември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 17 ноември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Душата ви е жадна за изкуство- музика, театър, кино. Може да се наложи да се допитате до стар приятел за съвет или препоръка. Ще бъдете доволни от всичко, което се случва през този ден. 

Телец

Ще имате голям напредък. Ще имате възможността да направите няколко избора, които със сигурност ще бъдат правилни. Ще бъдете изключително проницателни днес. 

Близнаци

Бъдете внимателни в отношенията си с колегите и приятелите. Възможно е да се изкушите да ги използвате, за да постигнете целите си, а по този начин те ще се обърнат срещу вас. 

Рак

Тествайте границите си днес. Ще бъдете учудени от резултатите. Това няма да продължи вечно, но опитайте да задържите нещата така за момента. 

Лъв

Някои задачи, които отлагате от доста дълго време, ще се окажат доста забавни, което е голяма изненада. Толкова ще ви хареса, че може дори да се окаже, че това е новото ви хоби. 

Дева

Днес ще получите много хубави новини и вероятно ще оставите втората половина от деня за да ги отпразнувате. Днешният ден ще ви зареди с голямо количество положителна енергия.

Везни

На ръба на емоционална пропаст сте, но не се чувствайте застрашени. Ако не друго, поне сте спокойни, тъй като тази ситуация ви напомня за случка от миналото. 

Скорпион

Вие сте сигурни, че сте на пръв път, но ако се окаже, че не сте, имате време да влезете в него. Може да отнеме време, но ще сбъднете всичките си желания.

Стрелец

Днес концентрацията е от съществено значение. Ако не можете да отстраните нещата, които ви разсейват, има голяма вероятност да се провалите.

Козирог

Днес се чувствате страхотно и се наслаждавате на прекрасния ден. Положителната ви енергия ще ви помогне да постигнете сериозен напредък във всички аспекти. 

Водолей

Днес ще имате възможността да помогнете на приятелите си. Те може и да не разберат какво сте направили, но това не е толкова важно. Не е моментът да изтъквате колко добър приятел сте. 

Риби

Днес половинката ви ще се държи като шеф. Обикновено се забавлявате на това, но днес това минава всякакви граници. Трябва да поговорите за това, за да не се трупа негативна енергия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay