Дневен хороскоп за петък, 18 април 2014

Разберете какво ви очаква днес според звездите!

Дневен хороскоп за петък, 18 април 2014

Дневният хороскоп за 18 април ще ви помогне да направите плана си за днешния ден.

Овен
Звездите ви съветват да положите малко допълнителни усилия днес и най-накрая да приключите започнатите проекти. Възможно е да се чувствате напълно изтощени, но ако не свършите задачите си никой няма да може да поправи настроението ви.

Телец
Днес ще сте склонни да се презастраховате, особено ако става въпрос за устни договорки и други уточнения за работата ви. Не допускайте обаче разгорещен спор да се превърне в конфликт – това няма да се отрази добре на репутацията ви.

Близнаци
Не се отказвайте, само защото се е появил неочакван проблем или затруднение. Рискувате да загубите много повече ако се оттеглите сега от започнатото. Пазете се от финансови грешки и не взимайте пари на заем.

Рак
Денят е много важен за бъдещите ви цели. Добре е да имате положителна настройка към събитията, за да работят и те за вас. Отделете вечерта за почивка, срещи с приятели и други приятни занимания.

Лъв
Всички ваши действия днес ще са резултат от силни емоции и развихрили се чувства. Вечерта проявете малко самокритичност и оценете обективно постъпките си спрямо партньора, така може и да избегнете допълнителни скандали.

Дева
Днес следвайте посоката, която вече сте хванали и довършете започнатото независимо от обстоятелствата. Бъдете готови да рискувате и не губете време в клюки и излишни разговори. Вечерта е подходяща за интимна среща.

Везни
Въпреки сложните обстоятелства днес, ще успеете да постигнете целта си. Важно е да запазите бойния си дух и да не се отказвате. Докажете професионализма си и това ще се отрази на кариерата ви дългосрочно.

Скорпион
Днес е най-важно да запазите мира на всички фронтове, независимо колко пъти ще ви се наложи да си прехапете езика. Опитайте се да създавате хармония и щастие, а не да ги разваляте. 

Стрелец
Време е да се справите с негативните чувства като гняв, ревност и недоверие. В края на деня ще имате прекрасни възможности да разкриете интелектуалните си възможности и да впечатлите много хора.

Козирог
Днес е важно да устоите на атаки в работата и да разнищите мистерия или интрига, в която са ви забъркали. Все пак избягвайте скандалите и действайте дипломатично.

Водолей
Не разпилявайте енергията си днес и дайте най-доброто от себе си в работата. Емоционалните проблеми не трябва да са оправдание да се откажете от целите си. 

Риби
Днес сякаш са ви поставили на изпитание за сила и търпение. Дори най-спокойните сред вас могат да се вбесят, а причините ще са различни – емоционални, финансови, несвършена работа от колеги. Кажете каквото мислете.

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay