Дневен хороскоп за петък, 19 декември 2014

Тази работна седмица беше дълга, но най-сетне е към своя край

Дневен хороскоп за петък, 19 декември 2014

За да започвате своите дни с хороскопа си, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днешният ден ще мине неусетно, а същевременно ще свършите доста неща. Дерзайте - още малко остана!

Телец
Прави ви впечатление, че все повече хора искат да са близо до вас. Това се дължи на вашата уникална харизма, която днес е още по-силно изразена!

Близнаци
Нямате търпение да дойде време за празнуване. Лошото е, че дотогава ще ви се наложи да сте с повишена концентрация, особено днес. Ще имате много задачи, и то спешни.

Рак
Когато и да ви потърсят за помощ, вие се отзовавате. Днес обаче вие самите ще имате нужда от подкрепа в тежък момент и ще я получите от човек, от когото не сте очаквали нищо добро.

Лъв
Не е възможно да свършите всичко наведнъж. Разпределете задачите си и се заемете с тях последователно. Поне ще имате достатъчно енергия да се справите!

Дева
Иска ви се да отидете някъде надалеч, но днес не е моментът да се отправяте на пътешествие. Просто близките ви ще имат нужда от вас и е по-добре първо на тях да обърнете внимание. А за екскурзия скоро ще дойде подходящо време.

Везни
Опитайте се днес да не нарушите баланса между личния си живот и ангажиментите в работа. Трудна, но не и  невъзможна задача!

Скорпион
Ще трябва да направите компромис със себе си в името на вашата връзка. Днес трябва да премислите добре дали наистина усилията си заслужават.

Стрелец
Нямате настроение още от сутринта, но среща с ваш близък ще ви подейства ободряващо. Не бъдете черногледи - предстоят ви чудесни дни!

Козирог
Колкото и да не ви се иска, първо е ред на работата, а чак след това - на забавлението. Положете усилия да реализирате целите си, защото днес е идеален момент за това.

Водолей
Никога не сте били толкова влюбени! Днес връзката ви ще премине на нов етап, а вие ще се чувствате прекрасно.

Риби
Днес ще трябва да овладеете изкуството на търпението. Поне ще ви се получи! Не позволявайте на никого да ви вбесява - дребните душици винаги са се опитвали да спечелят вниманието ви по всевъзможни начини.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay