Дневен хороскоп за петък, 19 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 19 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Имате усещането, че всички разчитат само и единствено на вас и в интерес на истината не сте много далеч от истината. Затова звездите съветват да проявите здравословна доза егоизъм и да се откъснете поне за ден от хилядите ангажименти, които сте поели.

Телец

Днешният ден за вас започва повече от динамично, но в същото време и ползотворно. Ознаменувайте успехите си като посветите вечерта на спокойствие и приятна компания.

Близнаци

Време е за малко почивка. Посветете днешния ден на грижа за самите себе си и обърнете специално внимание на здравословното си състояние. Вечерта прекарайте в компанията на любим човек.

Рак

Напрежението определено ви дойде в повече през последната седмица. Именно днес е денят, в който имате шанс да се отърсите от всички натрупани негативни мисли и да посветите вниманието си на любими дейности и близки хора. Определено ще се почувствате презаредени.

Лъв

Макар и напоследък да имате усешането, че нещата не вървят, изненадваща случка от днешния ден ще ви убеди в тъкмо обратното.

Дева

Съвсем малко ви трябва, за да се почувствате спокойни и щастливи. Потърсете какво е нещото, което ви липсва и посветете днешния ден на постигането му.

Везни

Днес сякаш витаете в облаците и нямате никакво желание да се занимавате с каквато и да е дейност, изискваща внимание и концентрация. Ако можете да си го позволите - чудесно. Но ако над вас "дебнат" шефове, се постарайте да се вземете в ръце.

Скорпион

Уж отдавна заключен спомен от миналото днес сякаш ще ви удари с мокър парцал. Звездите обаче съветват да не му се поддавате, защото в противен случай съществува голяма вероятност да нараните близките си.

Стрелец

Взимате нещата прекалено присърце, но за съжаление усилията, които полагате, остават незабелязани и неоценени от околните. Затова звездите съветват да се откъснете поне за малко от напрегнатото си ежедневие и да се отдадете на заслужена почивка.

Козирог

Имате чувството, че лошият късмет се е залепил за вас като втора сянка. Не забравяйте обаче, че за да го изгоните от живота си, на първо място трябва да промените собствената си нагласа.

Водолей

Напоследък сте толкова вглъбени в себе си, че забравяте за чувствата на околните. Е, тъкмо днес е денят да се поправите и да докажете на любимите си хора колко всъщност държите на тях. Направете нещо изненадващо за "своя" човек - малко романтично подаръче или пък вечеря на свещи.

Риби

Макар и да ви се струва, че денят е "обречен", поради недотам приятния му старт, нещата ще се развият в съвсем друга и далеч по-приятна насока. Овенчайте края му с приятна вечер в компанията на любим човек.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay