Дневен хороскоп за петък, 19 септември 2014

Надникнете в близкото бъдеще и се подгответе психически за предстоящите събития

Дневен хороскоп за петък, 19 септември 2014

Петък е, но това не означава да претупате работните си ангажименти. Постарайте се да свършите с всичко навреме, за да се насладите максимално много на предстоящия уикенд. Не забравяйте да следите хороскопа си и през следващата седмица в страницата на Jenite.bg във Facebook.

Овен
Постарайте се да осъществите всички важни срещи в първата половина от деня, а вечерта се отдайте на забавления с приятели. Въжможно е да се превърнете в център на вниманието, затова покажете най-доброто от себе си.

Телец
Намерете баланс между материалните желания и финансовите си възможности. През този ден е възможно да пострадате от лоши човешки качества като ревност, завист или алчност. 

Близнаци
Днес не е най-подходящият ден за промени. Бъдете внимателни с какво се захващате, защото е възможно да навредите на здравето си. 

Рак
Посветете сутринта на домашните си задължения и това ще ви донесе душевна хармония и добро настроение за през целия уикенд.

Лъв
Днес се изисква да покажете най-доброто от себе си. Ще са ви необходими професионализъм, самоконтрол и увереност. Денят е изключително благоприятен за поемане на инициатива на работното място. 

Дева
Работете повече, приказвайте по-малко - именно тази максима трябва да е водеща за вас днес. Покажете на вашите близки, че сте търпеливи личности, които умеят и да изслушват. 

Везни
Започнете деня спокойно, за да се радвате на достатъчно енергия, която да ви помогне да свършите всичките си задължелния преди края на работния ден. Не се размотавайте излишно, защото ще загубите ценно време. 

Скорпион
Всеки разговор през днешния ден е потенциална бомба, затова бъдете внимателни с кого и как комуникирате. Запазете спокойствие и демонстрирайте толерантност към желанията на околните. 

Стрелец
Сутринта ще се радвате на добро настроение и ще сте изпълнени с оптимизъм. Втората половина на деня обаче може да ви донесе и някои леки разочарования. Не ги приемайте твърде навътре. 

Козирог
Песимистичната ви нагласа е най-големият ви враг в днешния ден. Имате чувството, че всеки ви мисли лошото, а единственото зло, което ви дебне, е самата ви психика. 

Водолей
Социалната активност и забавленията са ваш приоритет през първата половина на днешния ден. Отдайте им се изцяло, защото вечерта крие неприятни изненади, които могат да ви натоварят физически и психически.

Риби
Надарени сте с талант да борите напрегнатите ситуации с лекота и днес ще дойде момент, в който отново да го докажете. Бъдете себе си и говорете открито, защото проблемите ви са от лично естество. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay