Дневен хороскоп за петък, 2 май 2014

Какво вещаят звездите за днешния ден?

Дневен хороскоп за петък, 2 май 2014

Дори денят ви да е започнал зле, има надежда нещата да се оправят! Вижте какво са отредили звездите за вашата зодия днес, 2 май 2014 година.

Овен
Спорове възникват между вас и ваши колеги или приятели. Затова надейте да се впускате в спорове, отстъпете и ще получите по-добри резултати.

Телец
Недейте да приемате всичко и всички, като най-ценното нещо днес. Ще ви лъжат непрекъснато. За да откриете истината, попитайте важните въпроси.

Близнаци
Не се притеснявайте от проблеми възникнали в работата или службата - просто ги отстранете с лекота. По този начин ще е и по-лесно да достигнете до реализация на плановете ви, ако ги преследвате неотлъчно. Просто се отпуснете.

Рак
От огромно значение е да си държите очите отворени и да виждате как се играе играта - детайлите са всичко. Можете да откриете това, ако просто помълчите и поогледате.

Лъв
Приятелите правят живота по-сладък. Затова им благодарете и те ще го запомнят. Направете нещо голямо и по този начин ще получите насладата от един успешен ден.

Дева
Малките проблеми възникнали на работа ще се превърнат в нещо голямо, с което едва ли ще повярвате, че ще се справите сами. Добрата новина е, че ще ги отстраните, но това ще отнеме цялата ви енергия.

Везни
Вашата енергия е добра и е по-лесно да я използвате за добри неща днес. Притиснете себе си точно до мястото, където искате да сте на този етап от живота си. Някой близък ще се нуждае от вашата помощ.

Скорпион
Днес не подписвайте нищо без старателно да сте го прочели или някой, на когото вярвате, да е направил това за вас. Деловите нещата не се подреждат, така както искате, но не се отчайвайте - скоро и това ще се случи.

Стрелец
Взаимоотношенията ви с близките ви днес ще са малко трудни, но не толкова много, че да не може да се справите. Нещата ще станат малко по-лесни към края на деня, но дори и тогава трябва да се опитате да останете спокойни.

Козирог
Може да не успеете да се съсредоточите толкова много, колкото ви се налага. Това означава, че ще изостанете малко с работата си, но не се притеснявайте, скоро ще я наваксате.

Водолей
Имате собствен поглед над света. Светлините, които огряват днешния ви ден предоставят уникална перспектива. Недейте да отстъпвате, когато спорите за важни въпроси с хората, те трябва чуят вашата гледна точка.

Риби
Двойнствеността обикновено не е проблем за вас, така че не е прекалено трудно за вас да се приспособявате. Днес е трудно, трябва да взимате важни решения и то бързо.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay