Дневен хороскоп за петък, 2 януари 2015

Какво ли ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 2 януари 2015

Овен
Днес ще имате доста емоционален ден, но в положителен аспект. Радвайте се на малките неща в живота и оценявайте това, което имате.

Телец
Показвайте чувствата си навреме, за да не съжалявате. Днес има шанс да нараните някого, само защото се преструвате на незаинтересовани.

Близнаци
Очаква ви страхотна изненада! Мил жест ще приповдигне настроението ви от сутринта.

Рак
Смятате, че животът понякога е твърде несправдлив. Не забравяйте обаче, че не се знае от какво ви е спасила съдбата, ако не ви е осигурила възможност, за която сте мечтали.

Лъв
Иска ви се да забравите проблемите във връзката си, но нещата просто не се получават по този начин. Бъдете сигурни, че по-добрият вариант е да обсъждате всяка кофти ситуация с партньора си.

Дева
Днес ще имате възможност да сбъднете своя мечта. Имате безусловната подкрепа на близките си, така че действайте!

Везни
Не се тормозете излишно - и вашите усилия ще бъдат забелязани скоро. Днес по-скоро трябва да забравите за професионалните си амбиции и да се съсредоточите върху личния си живот.

Скорпион
Струва ви се, че околните се държат твърде  неуважително с вас. Всъщност истината е, че вашите очаквания са нереалистични. Опитайте се днес да не се сърдите на никого.

Стрелец
Очаква ви ден изпълнен с обикаляне насам-натам. Вечерта ще сте капнали, но вкъщи ще ви очаква приятна компания и мигове за релакс.

Козирог
Днес трябва да преоткриете сексуалната си страст по партньора си. Забравете за всичко друго!

Водолей
Откога не сте разговаряли с половинката си? Сякаш напоследък и двамата сте станали жертви на рутината. Това трябва да се промени възможно най-скоро.

Риби
Колкото и да не ви се иска да повярвате, понякога хората се държат кофти без причина. Опитайте се да проявите разбиране към техните странности.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay