Дневен хороскоп за петък, 20 май 2016

Какво ви очаква в петък?

Дневен хороскоп за петък, 20 май 2016

Овен
Днес ще преустановите тлеещи конфликти с партньори в бизнеса, колеги в службата или с хора от личното обркъжение. Денят е особено удобен за това. С лекота пренебрегвате несъщественото. Това ще ви помогне да се справите със задачите си.

Телец
Нещо няма да бъде така, както вие го искате. Ще има още какво да желаете. Бъдете търпеливи и последователни. Домашната хармония ще ви дава спокойствие и увереност. Радвате се на безрезервната подкрепа на близките си.

Близнаци
Ще работите  упорито над практически дела, демонстрирайки ярка конкурентноспособност. Денят ще донесе сполука в деловите контакти за онези от знака, чиито позиции са непроменливи относно преговори.

Рак
Търсите нови начини за реализация на идеите си и това ви изправя пред необходимостта да избирате между немалко възможности. Преди да се заемете с каквото и да било, постарайте се да проучите добре плюсовете и минусите на всяка една от тях.

Лъв
Впечатлявате човек от обкръжението си с блестящите си познания в област извън професионалната ви сфера. Това може да бъде началото на прекрасно приятелство, а и защо не и на нещо повече, стига да се пуснете по течението.

Дева
Днес сте смели и непоколебими и никой и нищо не може да ви спре. Можете да стигнете на невероятни места, да откриете уникални неща и хора и да се почувствате по-големи от това преживяване. Имате нужда от свобода, позволете си да я получите.

Везни
Бизнесконтактите и съвместната партньорска обвързаност укрепват в условията на нарастналите ви възможности. Денят няма да ви предложи вълнуващи събития и само от вас зависи да го разнообразите.

Скорпион
За да настъпи успокоение в душата ви трябва да сложите ред в чувствата си. Малък скандал с любимия човек може да ви се отрази тонизиращо. Обърнете внимание на здравето си, днес сте по-уязвими от обикновено.

Стрелец
Стабилни постижения, печеливши възможности и шанс за реализация на цели, свързани с бъдещето. Петък разширява диапазона за действия за всички от зодията. Вечерта е добре да премине по-спокойно, защото емоциите може да ви дойдат твърде много.

Козирог
Ако се освободите от ненужни мисли и се оставите на творческото си виждане за нещата, ще намерите добри решения на въпросите, които ви вълнуват. Находчивостта и смелите идеи ви носят предимства, в това предстои да се убедите днес. Търпеливо и последователно следвате целите си, и това е правилната стратегия.

Водолей
Днес ще се наложи да мислите и да действате нестандартно. Бъдете готови за различни неща, очаквайте изненади. Винаги ще се намери един настоящ или бъдещ приятел да застане до рамото ви. Имайте вяра в успешния завършек.

Риби
Вие сте в началото на успешен период от развитито на вашияпрофесионален израз и действията в бизнеса. Следва да се възползвате по най-добрия начин от позициите си. Една среща ще открие интересни възможности пред вас.

 
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay