Дневен хороскоп за петък, 20 март 2015

Петък не е точно петък тази седмица...

Дневен хороскоп за петък, 20 март 2015

Овен 
Нуждаете се от човек, който да ви подкрепя безрезервно. Днес ще имате шанс да се запознаете с такъв, но приятелството ви тепърва ще трябва да се гради.

Телец 
Понякога натовареното ежедневие ви идва в повече. Няма как да избягате от него, но поне бихте могли да си вземете заслужена почивка. Още днес!

Близнаци 
Откакто сте на тази работа, изпитвате известен дискомфорт. Опитайте се да промените отношението си към работния процес - така ще ви стане по-леко. Ако това не се получава, днес ще имате интересна оферта...

Рак 
Трудно се отказвате, когато сте се нагърбили с някоя задача. Днес ще имате пълно право да изисквате от околните същата отдаденост на каузата. Все пак сте инвестирали от своето лично време в нея!

Лъв 
Предстои ви един ден, изпълнен с предположения. Няма как да знаете какво ви очаква, но звездите нашепват, че ще бъде приятно.

Дева 
Сърцето ви ще се пръсне от вълнение! Днес ще разберете прекрасна новина, от която не денят, а целият ви живот ще започне да изглежда доста по-розов.

Везни 
Връзката ви е във възход! Днес нещата ще преминат на следващо ниво и всичко ще се получи, както сте си го представяли!

Скорпион 
Трудно е да се ориентирате в обстановката. Струва ви се, че някой ви играе номера. Успокойте се и помнете - денят не е подходящ за конфликти.

Стрелец 
Когато се върнете вкъщи, ще усетите колко приятно ви е там. Не е чудно, че обичате толкова много семейството си! Днес ще се радвате на уют и спокойствие.

Козирог 
Не трябва да бъдете изнервени, когато общувате със своите шефове днес. Те се опитват да ви провокират, за да разберат докъде стига търпението ви. 

Водолей 
Откъдето и да го погледнете, днешният ден ви предоставя възможност да си починете. Използвайте възможността да разтоварите стреса посредством досег до природата.

Риби 
Слушайте музика, прочетете нещо позитивно... Днес ще имате нужда от творческо презареждане и нищо няма да попречи на това!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay