Дневен хороскоп за петък, 20 ноември 2015

Какво ви очаква в петък?

Дневен хороскоп за петък, 20 ноември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Сутринта ще имате доста ангажименти и дори ще се чудите с кое да се захванете по-напред. Няма лошо да поискате малко помощ, за да ви е по-лесно. Следобеда се подгответе за множество разговори и срещи  с приятели, които ще ви зарадват.

Телец
До обяд ще имате да уреждате страшно много неща . Следобедът е доста по-спокоен, дори ще се чудите къде са се изпарили всички неотложни задачи и разговори. Насладете се на една релаксираща вечер у дома в сладки приказки и домашен уют.

Близнаци
След обичайните задачки ще ви се иска да се позабавлявате и да ви обръщат внимание и други хора, освен обичайните. Все пак бъдете по-сдържани и не давайте поводи за приказки, освен ако това не е точната ви цел.

Рак
Денят ще бъде доста ползотворен, защото най-сетне ще успеете да завършите задача, която ви тормози от дълго време. След това ще имате нужда от малко разтоварване, излезте с приятели и се забавлявайте.

Лъв
Идеален ден да докажете колко добър професионалист сте, работете усърдно и усилията ви ще бъдат възнаградени. Ще се почувствате оценени и това ще направи настроението ви отлично.

Дева
Денят би могъл да протече спокойно и хармонично, ако не се впускате в спорове, особено с колегите си. Дръжте мнението за себе си, защото сега не е моментът да го изразите. Ще разберете, че мълчанието понякога е злато.

Везни
Днес сте настроени доста войнствено и не позволявате на никого да ви се качи на главата. Това е чудесно, защото около вас има доста досадни хора, които се опитват да ви учат как да живеете. Покажете им, че не се интересувате от мнението им.

Скорпион
До обяд всичко ще бъде спокойно, но след това ще ви нагърбят с куп задължения и това ще ви изнерви. Няма начин, ще се справите с малко повече усилия. Хубавата новина е, че е петък и вечерта се очертава доста приятна.

Стрелец
Днес няма да се интересувате от нищо, нито от работата си, нито от задълженията, които ви очакват вкъщи. Всичко, което искате, е тишина и спокойствие, но не е много ясно дали и кога ще ги получите. Все пак не се отказвайте.

Козирог
Сложен ден, особено за хора с фина настройка като вас. Съвсем лесно могат да ви извадят извън равновесие най-безобидни думи или действия. Не прибързвайте и не действайте твърде емоционално, за да не съжалявате.

Водолей
Сутринта ви няма да потръгне по желания начин и ще ви е малко криво, но работата си е работа. Следобед вече ще сте в пълния си блясък – готови за празнуване, независимо на какво. Сега е времето да му отпуснете края.

Риби
Днес няма да ви се работи и всички задължения ще ви се струват много досадни, но трябва да ги свършите, за да не се чувствате гузни. Имате и лична дилема, която не ви оставя на спокойствие и е време да я разрешите.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay