Дневен хороскоп за петък, 20 февруари 2015

Какви емоции ви предстоят в последния работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за петък, 20 февруари 2015

Всеки ден можете да откривате своя хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Липсва ви усамотението, на което сте свикнали да се радвате. Напоследък в живота ви има прекалено много нови хора, което ви кара да се чувствате напрегнати.

Телец
В очакване сте на голямо събитие, което е от значение не само за вас, а и за най-близките ви хора. Имайте търпение - нещата ще се наредят така, както трябва, дори без вашата намеса.

Близнаци
Днес неволно ще станете свидетел на случка, която не би зарадвала ваш добър приятел, в случай че той научи за нея. Преценете дали вие сте човекът, който трябва да му съобщи неприятната новина.

Рак
Не обръщате достатъчно внимание на здравето си и това може да ви създаде проблеми в бъдеще. Недейте постоянно да отлагате - погрижете се за себе си още днес!

Лъв
Ангажиментите ви отнемат голяма част от свободното ви време. Това обаче не ви дразни, а напротив - кара ви да се чувствате полезни и отговорни. Внимавайте да не се претоварите!

Дева
Тревожите се за неща, които не зависят от вас. Няма смисъл да се напрягате, мислейки, че можете да направите нещо, за да решите проблемите си. Всичко е в ръцете на съдбата.

Везни
Писането е голямата ви страст. През последните седмици обаче все не ви остава време да се отдадете на хобито си. Затова е най-добре днес да си осигурите почивен ден и да творите.

Скорпион
Пререкание с човек, който не харесвате особено, ще ви накара да се чувствате като победител. Най-накрая се застъпвате за своите лични интереси и това ви доставя невероятно удоволствие.

Стрелец
Не можете да си осигурите достъп до място, на което особено силно искате да бъдете, и то именно днес. Направете всичко възможно да стигнете дотам - преживяването си заслужава!

Козирог
Съберете лошите спомени и ги пратете в миналото - твърде дълго време живеете с тях. Направете го заради себе си - време е за ново начало.

Водолей
Предстоят проблеми в любовен план. Връзката ви сякаш ви спира от това да бъдете себе си и да преследвате мечтите си. Време е за дълъг и задълбочен размисъл.

Риби
Количеството напоследък е за сметка на качеството във всеки един аспект от живота ви. А това често се оказва по-лошия вариант. Положете повече усилия, за да промените ситуацията.

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay