Дневен хороскоп за петък, 22 септември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 22 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Вашите умения за изслушване ще бъдат тествани в началото на деня. Ако преминете теста успешно, ще се радвате на чудесни неща вкъщи или на работното място. Ако не се справите, ще получите още един, допълнителен шанс.

Телец

Отидете на фитнес, разходете се сред природата или намерете някакъв друг начин да се погрижите за здравето си и то в комапнията на приятни хора. Ще ви бъде по-лесно, ако са замесени и други, непознати хора.

Близнаци

Вие се славите с високата си интелигентност и е време да действате. Може да искате да се запишете на някакъв курс, да се включите в дебат или просто да направите нещо друго, което искате. Зависи изцяло и само от вас.

Рак

Днес е много по-лесно от обикновено, защото най-сетне ще спрете да се усещате натиск от всякъде и за всичко. Добрата новина е, че всички усилия, които полагате ще ви се отплатят и ще получите нещо много хубаво.

Лъв

Не се притеснявайте да помолите за помощ днес. Всъщност, това е единственият начин да направите всичко възможно. Вашите приятели и колеги се съобразяват с интересите на всички, което е много хубаво.

Дева

Очаквайте неуспех. Вероятно няма да бъде краят за проектите ви, но ще има много дълга и сериозна пауза. Все пак не се отчайвайте, рано или късно нещата ще се подредят във ваша полза и всичко ще бъде наред.

Везни

Изкуството и музиката са изключително привлекателни за вас днес. Ще бъдете абсолютно завладяни от нещо ново, което предстои да се случи, а вие го очаквате с нетърпение. Ще бъдете доволни от днешния ден, във всички аспекти.

Скорпион

Днес ще ви бъде по-лесно от всякога да стигнете до истинската дълбочина на проблемите, макар че може да не е толкова лесно да се приемат тези факти. Вие умеете да разпределяте времето си, така че изчакайте някаква опозиция.

Стрелец

Днес трябва да бъдете в атака. Всеки покрай вас ще ви вижда в същата светлина като адвокатите. Не анализирайте думите си и не се забърквайте излишно. Нямате нужда от тези неща.

Козирог

Днес е един от онези дни, в които знаете, че трябва да направите нещо голямо вкъщи или в работата си и имате нужната умствена енергия и интелект, за да го направите. Мотивирайте се!

Водолей

Всички уважават интелекта ви и има за какво. Сега е моментът да подкрепите вярванията на хората във вас. Дайте някаква страхотна идея или извършете велико дело. Ясно е, че сте способни на това.

Риби

Днес е страхотно време за взимане на решения. Имате всички факти, от които се нуждаете и цялата подкрепа на света, така че направете това, което искате. Вземете някакво решение и направете първата стъпка.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay