Дневен хороскоп за петък, 22 юли 2016

Какъв ще бъде денят Ви?

Дневен хороскоп за петък, 22 юли 2016

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във  Facebook!

Овен

Не позволявайте на никой да се опитва да диктува живота ви. Днес ще се сблъскате с хора, които имат такива желания, но вие не трябва да го позволявате.

Телец

Имате нужда от внимание, а не го получавате днес. Не се сърдете на половинката си или на приятелите. Може да преминават през труден период.

Близнаци

Вашето романтично "аз" днес действа с пълна сила. Направете нещо сладко и романтично за любимия човек. Подходящ ден за флирт и нови запознанства.

Рак

Възможно е да имате няколко спънки по пътя си днес, но не се отказвайте. Просто продължавайте напред. Предстоят ви по-добри неща!

Лъв

Подредете бюрото си вкъщи или в офиса по различен начин. Нужно е разнообразие. Замислете се и за по-мащабни промени.

Дева

Имайте търпение. Не се вълнувайте прекалено за неща, които още не е сигурно, че ще се случат. Възможно е да се разочаровате, ако имате прекалено големи надежди.

Везни

Фокусирани сте върху бъдещето, така че мечтайте и правете големи планове. Ще намерите решение на проблема, който ви тормози от известно време, но ще отнеме време да го осъществите.

Скорпион

Трябва да намалите темпото и да преосмислите плановете си. Дайте си малко почивка и се погрижете за себе си.

Стрелец

Днес ще бъде много натоварен ден за вас, но стискайте зъби. Петък е. Дайте всичко от себе си днес, за да можете да се насладите на почивните дни след това.

Козирог

Фокусирайте се върху финансите днес. Имате възможност да спестите някой лев днес или поне да избегнете разходи, които не са необходими.

Водолей

Виждате нещата по по-различен начин днес и това е вълнуващо. Може би точно днешният ден ще е причината да промените виждането си за света като цяло.

Риби

Ще получите интересно предложение за работа. Ако искате да продължавате да се развивате, трябва да подходите сериозно към предложението, защото не се получават всеки ден такива оферти.  

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay