Дневен хороскоп за петък, 23 май 2014

Само събота и неделя са по-приятни!

Дневен хороскоп за петък, 23 май 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега е време да прочетете какво ви очаква през последния ден от работната седмица, ако сте зодия...

Овен
Трябва да използвате силите си, за да помогнете на другите днес. Огледайте се за проблеми за решаване. Нещата ще станат много интересни накрая на деня.

Телец
Наскоро е станала голяма промяна в живота ви, което е предизвикало шок във вас. Все пак бъдете сигурни, че е за добро.

Близнаци
Работата ви прави живота много по-интересен днес. Уверете се, че сте фокусирани. Обградени сте от умни хора - сега е моментът да обсъдите с тях някои от идеите си.

Рак
Предчувствията ви ще ви водят към успеха, затова се уверете, че ги следвате. Всъщност дори някои от тях може да ви поведат в непознати води, което ще бъде добре за вас.

Лъв
Днес може да се спречкате с някого, но по-добре избягвайте подобни ситуации. Всъщност, ако се впуснете в спор, нещата само ще се усложнят. Не приемайте нещата лично.

Дева
Не приемайте покани за нова работа днес, освен ако не сте готови да се преуморите в бъдеще. Енергията ви ще е най-добре изразходвана, ако изчистите старите си задачи.

Везни
Колега или приятел има много трудности в живота и вие трябва да му помогнете. Убедете го колко хубав може да бъде животът.

Скорпион
Вашият любовен живот е в разцвета си и може би се чувствате, сякаш живеете в приказка. Наслаждавайте се. Поканете някого на среща или припомнете на половинката ви защо е с вас.

Стрелец
Хората говорят много важни неща през този ден, затова слушайте внимателно. Може да научите някоя тайна или добра идея, която да помогне за развитието ви.

Козирог
Усещате се развълнувани за проекти, които може да не се осъществят. Не губете надежда за тях - все още има шанс да се получат.

Водолей
Духът ви е труден за разбиране. Искате много неща, които объркват околните. Уверете се, че ще изберете едно решение и то ще бъде правилното.

Риби
Личните ви проблеми преобладават днес, затова се уверете, че ще се справите с тях. Ако успеете, ще имате много положителни емоции и дивиденти.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 23.05.2014|18:43
Не винаги познавате.
6
Не е посочен 23.05.2014|15:55
Много неясен хороскоп.
5
Не е посочен 23.05.2014|14:32
Няма да приемам покани за работа за днес .
4
Не е посочен 23.05.2014|11:35
Нищо вярно, любовният ми живот бил в разцвета си, напротив в любовния ми живот цари пълен хаос и сякаш съм в лодка и се люшкам сред вълните между два бряга и не мога да открия своя бленуван бряг.
3
Не е посочен 23.05.2014|11:00
Само с 2 изречения не е много интересно.. дайте малко по - подробен хороскоп .
2
Не е посочен 23.05.2014|09:40
Духът ми винаги е бил труден за разбиране
1
Не е посочен 23.05.2014|09:22
Днес ми се очертава страхотен ден, ще видим какво ще се случи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay