Дневен хороскоп за петък, 24 октомври 2014

Какво ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за петък, 24 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! А какво ли ви очаква през последния работен ден от седмицата?

Овен
Измъчва ви въпрос, който ви кара да търсите отговори, свързани с бъдещето на отношенията с партньора си. Не виждате у него онзи пламък, който да го накара да прави съвместни планове с вас. Преценете ситуацията и поговорете с него открито и честно.

Телец
Чувствате се повече от добре на работното си място и това ви кара да повярвате отново във възможностите си. Виждате, че качествата ви са оценени и това ви провокира да се доказвате. Продължавайте в същия дух.

Близнаци
Приоритетите ви в момента са малко разбъркани. Не сте сигурни кое е нещото, което трябва да поставите на първо място, и дали изобщо нещата в живота ви трябва да бъдат степенувани по важност. Изборът, който предстои да направите, е много важен.

Рак
Малко по малко проблемите в семейството започват да се разрешават. Нещата си идват на мястото, но не и без ваша помощ. Не забравяйте трудния път, през който трябваше да преминете, за да постигнете желаната семейна идилия. Не си позволявайте да се наложи да го извървите отново.

Лъв
Предстои ви вълнуващо пътуване през уикенда и тръпката за предстоящото събитие ви завладява още днес. Не забравяйте, че имате да свършите важни задачи, преди да дойде време за почивка. Концентрирайте се!

Дева
Плановете за бъдещето, които до съвсем скоро са изглеждали напълно реални, днес биват разбити на пух и прах. Може да ви се наложи да започнете да градите бъдещето си отначало. Не се отчавайте - може и да е за добро.

Везни
Ваш близък приятел ще ви разочарова днес. Яростта, която ви обзема първоначално, постепенно преминава в абсолютно безразличие. Напълно е възможно този човек никога повече да не успее да си върне доверието ви.

Скорпион
Предстои ви екскурзия, най-вероятно в чужбина, която очаквате от дълго време насам. Днес ще добавите финалните щрихи към плановете си и събитието става все по-реално и възможно. Насладете му се!

Стрелец
Здравословен проблем ви тормози и може да се наложи дори да си направите преглед при специалист. Допитването до вещо лице никога не е безсмислено. Направете го, за да се уверите, че всичко ще бъде наред.

Козирог
Позицията, която заемате на работното си място, ви изпълва с надежда и ви вдъхновява все повече. А това се отразява положително на настроението ви. Интересът към това, с което се занимавате, е първото и най-важно условие за добре свършената работа.

Водолей
Егоизмът няма да ви помогне да стигнете далеч в професионален план. Научете се да работите в екип и да се съобразявате с околните. В противен случай рискувате да се провалите във важна задача, която изисква екипна работа.

Риби
Доволни сте от етапа в живота си, в който се намирате в момента. Изградили сте уютен дом, сплотено семейство и страхотна атмосфера вкъщи. В професионален план също всичко е наред.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay