Дневен хороскоп за петък, 25 април 2014

Какъв ще бъде за вас последният ден от работната седмица?

Дневен хороскоп за петък, 25 април 2014

Вижте какво вещаят звездите за днешния ден, ако сте... 

Овен
Направете всички необходими срещи в първата половина на деня. Запасете се с търпение и се подгответе да слушате внимателно и да защитите позициите си. Вечерта ще е важно да намерите баланс между желанията и финансовите си възможности.

Телец
Посветете сутринта на рутинни задачи и работа с документи, защото вечерта ще изпълнена с неочаквани събития. Този ден е възможно да пострадате от лоши човешки качества като завист, алчност или ревност.

Близнаци
Избягвайте промените и реорганизациите днес, ако искате да свършите всичките си задачи. Бъдете внимателни вечерта, защото събитията могат да се отразят зле на здравето ви или на плановете ви за следващите дни.

Рак
Посветете сутринта на домашните си задължения и ще се почувствате в хармония със себе си. Въпреки това през деня ще ви липсва самоувереност и желание за действие.

Лъв
Днес се изисква да покажете най-доброто от себе си. Ще са ви нужни самоувереност, самоконтрол, професионализъм и желание за действие. Денят е добър за инициатива в работата и за приключване на важни дела.

Дева
През деня ще се изискват от вас повече действия и по-малко приказки. Затова пък вечерта ще трябва да покажете, че сте постоянни и търпеливи. Денят е особено важен за хората, занимаващи се с бизнес и финансови дела.

Везни
Започнете деня спокойно и съберете енергия, за да свършите задачите си. Следвайте интуицията си днес, особено вечерта, когато ще станете обект на силни емоции. Най-важното е да запазите баланса.  

Скорпион
Пестете енергията си за вечерта, защото може да се разрази истинска битка или тест за вашата издръжливост тогава. Бъдете внимателни с изказванията, защото всеки разговор е потенциална бомба днес.  

Стрелец
Сутринта ще мине спокойно и дори весело за повечето от вас. Ще сте изпълнени с оптимизъм, но втората половина на деня може да ви донесе някои разочарования. Крайно време е да положите усилия, за да запазите това, което имате.

Козирог
Лошото ви настроение е най-големият ви враг днес. Настроени сте песимистично и виждате всичко в тъмни краски. За съжаление това ще се отразява зле на работата ви и най-вече на комуникацията с другите.

Водолей
Социалната активност и забавленията са вашият приоритет днес. Но вечерта ще ви изненада с не дотам приятни събития и ще ви коства доза физически и психически стрес, с който ще трябва да се справите.

Риби
Имате природен талант да се справяте лесно с напрегнати ситуации и днес ще трябва да го използвате. Разрешете проблеми от личен характер, свързани с емоции и секс. Няма да липсват и парични въпроси за разрешаване.   

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 25.04.2014|20:53
Днес ми беше страхотен деня и в хороскопа ми така пише.
9
Не е посочен 25.04.2014|16:03
Е, дъждовно, но пък слънчев хороскоп.
8
Не е посочен 25.04.2014|15:16
Интересен хороскоп за днес.
7
Не е посочен 25.04.2014|15:15
То пък баш такъв хороскоп за края на седмицата, ама не ме зареждате с особен оптичизъм. ;)
6
Не е посочен 25.04.2014|13:42
Днес явно ме чака интересен ден .
5
Не е посочен 25.04.2014|13:31
Не съм доволна от прочетеното .
4
Не е посочен 25.04.2014|11:29
Да,днес не ми е ден така и пише :)
3
Не е посочен 25.04.2014|10:56
Днес трябва да внимавам с изказванията, значи трябва да заложа на мълчанието и по-малкото споделяне на неща, които после може да се обърнат срещу мен.
2
Не е посочен 25.04.2014|10:33
"Но вечерта ще ви изненада с не дотам приятни събития и ще ви коства доза физически и психически стрес, с който ще трябва да се справите." - Ааа стига бе!!
1
Не е посочен 25.04.2014|09:03
Днес ги пиша дъждовни, делата ми няма да бъдат успешни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay