Дневен хороскоп за петък, 26 септември 2014

Дали звездите са ви приготвили изненади за последния работен ден?

Дневен хороскоп за петък, 26 септември 2014

Ако искате да знаете какво ви очаква всеки ден, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

Овен
Животът най-накрая ви отвежда в тихи и спокойни води. Направете планове за бъдещето, пътувайте, реализирайте парично вложение или покупка. Денят е позитивен и изпълнен с хармония.

Телец
Днес артистичността, желанието за забавление и чувството ви за хумор ще ви разкрият нови хоризонти. Настроени сте положително към света, така че бъдете готови и той да ви отвърне със същото.

Близнаци
Сантименталните и нежни импулси ще ви завладеят изцяло днес. Възможно е да спечелите сърцето на интересен човек, не пропускайте шанса си.

Рак
Колкото и да е необичайно за вас, днес ще имате нужда да сте в центъра на събитията. Това ще ви върви с лекота, а и ще имате всички предпоставки да заблестите под светлината на прожекторите.

Лъв
Днес заложете на градивни дейности, които ще ви накарат да се чувствате по-спокойни. Обсъдете важни теми с партньора си - това ще ви помогне да изгладите стари недоразумения.

Дева
Денят ще е спокоен за вас, не ви очакват никакви напрегнати ситуации. Отдайте се на заслужена почивка, помечтайте, наваксайте със социалните контакти.

Везни
Днес нямате желание да сте сред много хора. Ще се чувствате натоварени от шума и публичните прояви. Ако имате възможност, изолирайте всички дразнители и си починете.

Скорпион
Днес е идеален момент да поправите някои лоши навици, с които сте свикнали да "съжителствате” в хармония. Здравето ви не е особено стабилно, а и сезонът предразполага към настинки, не го забравяйте и се погрижете за себе си.

Стрелец
Ако реагирате твърде емоционално, няма да спечелите нищо. Не правете никакви покупки, опитайте се да останете "над нещата”.

Козирог
Ако имате време, планирайте кратко пътуване през уикенда. Ще се изненадате колко много може да ви зареди малко време, прекарано с близките, далеч от шума на града.

Водолей
Вкъщи се нуждаят от вашата помощ и внимание, така че най-разумното нещо, което може да направите, е да пренебрегнете служебните ангажименти.

Риби
Денят е идеален за почивка, така че не натоварвайте ума си с проекти, нови идеи или мисли за задачи. Някои от вас могат дори да си намерят ново хоби.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay