Дневен хороскоп за петък, 26 юни 2015

Какво предстои?

Дневен хороскоп за петък, 26 юни 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Тревожите се напразно. Обствоятелство в личния ви живот ви кара да бъдете постоянно нащрек и да се притеснявате, понеже не знаете как ще се развият нещата. Няма страшно - накрая всичко ще бъде наред.

Телец
Поставяте си амбициозни цели, които изискват щателно планиране. Осъществяването на най-големите мечти не става просто с щракване на пръст. Подгответе се за усилена работа.

Близнаци
С дръзкото си поведение успявате да нанесете обида на свой близък човек. Доколко сте искали това да се случи, обаче, е отделен въпрос. Постарайте се да се извините за неправилното си поведение.

Рак
Борите се за кауза, която е изключително благородна. Това, което ви влудява, е че не срещате достатъчно съмишленици, а сами трудно ще осъществите всичко, което сте планирали. Помислете как можете да откриете хора, които са готови на всичко, което вие правите.

Лъв
През целия ден ще бъдете в лошо настроение. Вероятна причина за това е лична драма, която трябва да преодолеете, защото не можете да я промените. Физически също не се чувствате добре - отпаднали сте и имате нужда от почивка.

Дева
Последният работен ден от седмицата за вас не е точно такъв. Днес няма да успеете да свършите всичките си задачи и ще ви се наложи да поработите и през уикенда. Вечерта, обаче, посветете на семейството си.

Везни
На работното ви място ще изникне проблем, чието разрешаване зависи само и единствено от вас. Всички в службата разчитат на вас, а това ви поставя под напрежение. Знаете какво да правите, просто бъдете спокойни.

Скорпион
Ваше лично право е да запазите мнението си за себе си. Не е необходимо постоянно да давате оценки на един или друг човек, на една или друга ситуация. Ако някой иска това от вас, то значи желае да чуе нещо точно определено.

Стрелец
Хвалите се с постижения, които не са ваша заслуга. Недейте да си приписвате успехи, които не са ваши - подобно поведение е не само смешно, но и наистина неуважително спрямо чуждия труд.

Козирог
Лошото впечатление, което сте оставили с последната си публична изява, малко по малко започва да отшумява. На всеки се случва да се изложи от време на време, важното е да се поучи от грешките си.

Водолей
Забавлението е изключително важна категория в живота ви. Ако дадено занимание не ви кара да се усмихвате, то вие просто не се захващате с него. Днес ще попаднете точно в такава ситуация.

Риби
Търсите уединение и спокойствие, но за да ги откриете, ще трябва да почакате известно време. Затрупани сте с работа, която не може да бъде отложена, и нямате никакво време за себе си. Има и такива моменти - хубавото е, че и те си имат край.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay