Дневен хороскоп за петък, 27 май 2016

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за петък, 27 май 2016

Овен
Запазете спокойствие, каквото и да се случва днес. Може да има известно напрежение и дори кавги, но в крайна сметка всичко ще се изясни и нареди. Прекарайте вечерта в компанията на любимите си хора.

Телец
Денят ще бъде изпълнен с много приятни и положителни емоции. Ще се радвате на нечие внимание и това ще ви ласкае много. Недейте да се възгордявате твърде много, за да не ви свалят бързо на земята.

Близнаци
Животът ви се струва доста розов в момента и нищо и никой не може да попречи на вашето щастие. Отдайте се напълно на чудесния момент и бъдете себе си докрай. Денят ще бъде и успешно начало на нова връзка или ново приятелство.

Рак
Днес сте доста песимистично настроени, а реално нямате причина за това. Раздразнителни сте и може да се скарате с близък човек. Недейте да си изкарвате яда на невинните около вас. Трябва да сте по-спокойни и позитивни.

Лъв
Не се ядосвайте за дреболии и не се карайте с хората около себе си само защото не правят нещата по вашия начин. Бъдете по-толерантни, за да бъдат по-мили към вас. Прекарайте вечерта с любим човек, защото имате нужда именно от това.

Дева
Имате много ангажименти и се чудите откъде да започнете, всичко в главата ви е каша и имате чувството, че няма да се справите. Днес не е ден за решителни действия и големи промени. По-добре стойте настрана и обмислете ходовете си.

Везни
На хоризонта се появява нова любовна тръпка или пък се завръща стара любов, която иска отново да се намеси в живота ви. Допуснете новите хора, но бягайте далеч от старите познанства, защото те не са здравословни за вас.

Скорпион
Днес ще бъде ден, изпълнен с мечти и желания за бъдещето. Ще бъдете в доста позитивно настроение и ще кроите план след план. Няма нищо лошо в малко хубави мисли, които ще ви заредят положително и ще ви дадат стимул да работите по-усилено.

Стрелец
Добрата новина е, че най-сетне ще се отървете от цялата работа, която сте имали на главата. Лошата е, че сега ще трябва да поработите над личните си връзки и взаимоотношения. Не бива да забравяте за хората около себе си.

Козирог
Ще се окажете между чука и наковалнята в спор между двама души, които са ви близки и не знаете чия страна да защитите. По-добре не взимайте отношение по въпроса, а оставете хората да се разберат сами. Иначе рискувате да се скарат и с вас.

Водолей
Вашата амбиция може да ви изиграе лоша шега и да не получите това, за което се борите от дълго време. Недейте да се надявате прекалено много на неща, които не са сигурни, за да не останете дълбоко разочаровани.

Риби
Денят ще бъде спокоен и ползотворен. Имате нужда от почивка и глезотийки и ще се постараете да си ги осигурите. Предстои ви и приятна изненада, която ще направи деня ви още по-хубав и изпълнен с приятни емоции.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay