Дневен хороскоп за петък, 27 март 2015

Уикендът съвсем наближава!

Дневен хороскоп за петък, 27 март 2015

Можете да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Най-голямата ви тревога в момента е тежкото състояние на финансите ви. Имате очевидни проблеми с постъпленията, а спестовността не е от най-добрите ви умения. Харчите повече, отколкото можете да си позволите.

Телец
Трябва да пренаредите приоритети си, ако искате да реализирате дългогодишния си план, който вече просто не търпи отлагане. Спрете да си търсите оправдания само защото ви е страх да направите първата крачка. Звездите помагат на смелите!

Близнаци
Предпочитате усамотението пред компанията на хора, с които не намирате никакви общи интереси. Не е лоша идея да обърнете повече внимание на социалния си живот. Може да извлечете неочаквани дивиденти.

Рак
Занимавате се с много неща едновременно и въпреки това не спирате да си търсите нови занимания. Добре е да се оглеждате за начини за развитие, но ако се претоварите, рискувате да не осъществите нито един от тях. Разпредете ежедневието си така, че да можете да се справяте с всяка една задача.

Лъв
През целия ден сте в настроение за забавление и щури емоции. Свободни сте да правите каквото си искате - краят на седмицата е, а вие сте положили толкова много усилия в службата. Разпуснете!

Дева
Успявате успешно да балансирате заетото си ежедневие между работата и домашните задължения. Изградили сте си система, която работи неотказно. Предстоят обаче заети дни в офиса, което ще окаже влияние на прекараното със семейството време.

Везни
Недейте да говорите за неща, за които не сте убедени, че са истина. Точно от такива непроверени твърдения се раждат клюки, които трудно се забравят. А вие не сте от типа хора, които злословят зад гърба на останалите.

Скорпион
В старанието си да убедите хората в онова, в което вярвате, сте склонни дори да преигравате. Приемете неизбежната истина, че всеки човек има свое лично мнение и това е негово изконно право. Не се опитвайте да му го отнемете.

Стрелец
Единственото нещо, което може да ви мотивира да направите следващата логична стъпка в осъществяването на мечтата си, е вярата в собствените ви възможности. Само с увереност можете да постигнете всичко, за което бленувате!

Козирог
Щастливо събитие е на път да се случи в живота ви. И изобщо не става въпрос за малки всекидневни радости, ефектът от които отминава за минути. Предстои нещо наистина голямо.

Водолей
Поставяте на пиадестал хора, които по никакъв начин не го заслужават. Заслепени сте от техния чар и не разсъждавате трезво. А това е много удобно за самите тях.

Риби
На каква саможертва сте готови в името на любим човек? Ако не знаете отговора на този въпрос, днес предстои да го разберете. Защото ще ви се наложи не само да отговаряте, а да действате.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay