Дневен хороскоп за петък, 27 ноември 2015

Какво ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за петък, 27 ноември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Обичате да го раздавате по-ведро и да не гледате на живота твърде сериозно. Днес това ваше поведение ще подразни човек, който бегло ви познава. Това не би трябвало да ви повлияе - ако на него не му харесва начинът ви на живот, това си е лично негов проблем.

Телец
Хвърляте напразни усилия за изпълняването на задача, която е поверена на друг. Колкото и да се опитвате да помогнете на свой колега, неговите задължения целят да изпитат професионалните му качества, а вашата помощ се оказва в негов ущърб.

Близнаци
Опитвате се да кажете истината, но никой не ви чува. Близките ви вярват упорито на човек, чиято единствена цел е да ги заблуди. Използвайте прозорливостта си, за да го изобличите по начин, който няма да остави съмнения в правотата ви.

Рак
Споменът от наскоро приключилата връзка още е съвсем пресен и ви е трудно да си наложите да не мислите за човека, настанил се в сърцето ви. Това ще стане малко по малко, всяка болка се нуждае от време, за да бъде излекувана.

Лъв
Живеете живота си така, както искате, и не понасяте някой да ви казва какво да правите. Днес точно такъв опит за намеса в личното ви пространство ще ви разгневи до краен предел. Опитайте се да сдържате емоциите си, защото понякога гневът ви може да бъде неконтролируем.

Дева
Борите се с чувството на умора, но няма как да си починете ефективно, ако продължавате да работите на тези обороти. Давате повече от 100% от себе си на работното място, но това ви оставя без енергия. Помислете за кратък отпуск.

Везни
Целите ви в момента са свързани с постигане на щастие в личен план. Трябва обаче да разберете, че това не означава непременно нова любовна връзка. Радостта от живота може да бъде открита в много други неща и заедно с много други хора.

Скорпион
През днешния ден имате нужда от спокойствие и душевна хармония. Най-добре си останете вкъщи, за да успеете да си ги осигурите. Компанията на хората само ще ви изнерви допълнително, а не са изключени и здравословни неразположения.

Стрелец
Разберете, че понякога е най-добре да живеете живота си ден за ден. Трудно е, но ако се освободите от тревогите за бъдещето, ще ви бъде много по-лесно. Мислете само за днешния ден и се фокусирайте върху настоящето, тъй като е невъзможно да контролирате бъдещето изцяло.

Козирог
Днес ще изгубите търпението си в спор, който започва на шега, но прераства в истинска кавга. За вас това пререкание е безсмислено, но все пак не можете да спрете да говорите. Думите и на двете страни ще окажат ефект върху взаимоотношенията между вас и противника ви.

Водолей
Намислили сте си план за деня, но за съжаление, няма да успеете да го осъществите напълно. Обстоятелствата не са на ваша страна и ще ви се наложи да се занимавате с дейности, които не са ви особено приятни.

Риби
Ако чакате другите да свършат работата ви, никога няма да изпитате задоволство от положените усилия и от труда си. Вместо да подхождате по този начин, запретнете ръкави и се заловете за работа.

1 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay