Дневен хороскоп за петък, 27 юли 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 27 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще срещнете човек, който ще привлече вниманието ви, въпреки че моментът не е подходящ за се разсейвате. Няма да успеете да спрете да мислите за това, така че по-добре опитайте да се сближите.

Телец

Днес трябва да помогнете на приятел в нужда, въпреки че той изобщо не осъзнава, че има нужда от вас. Днес е един от онези дни, в които трябва да предприемате действия, без да мислите прекалено много.

Близнаци

Чувствате се много объркани за нещо, което изглежда по-голямо, отколкото е в действителност. Успокойте се и оставете нещата да се случват, ще действате по-късно.

Рак

Днес ще бъдете много сантиментални към стари хора или вещи. Ще бъдете изпълнени с носталгия през целия ден. Ще осъзнаете, че до известна степен живеете в миналото.

Лъв

Днес трябва да работите с вашите хора, за да се получават нещата. Споделете им всичко, което не знаят и може да се окаже проблем по-късно. Бъдете напълно откровени, за да избегнете неприятни ситуации.

Дева

Днес сте заредени с толкова положителна енергия, че просто ходите и показвате на всички как се прави. Днес е по-лесно от всякога да създадете добро впечатление. Загърбете страховете си.

Везни

Опитайте да намалите разходите си до минимум. Опитайте да спестите от обяд, дрехи, козметика и всичко, което е възможно. Просто се научете да живеете с по-малко средства.

Скорпион

Днес ще ви бъде изключително трудно да споделяте с хората и ще приемате лично всичко, което околните кажат, което не е типично за вас. Опитайте да останете спокойни, това ще отмине.

Стрелец

Днес сте в хармония с всичко и всички, които ви заобикалят. Ще бъдете в състояние да установите в кои области не работите достатъчно усърдно и какво да направите, за да имате по-голям успех.  

Козирог

Вашият шеф (или половинка, или домашен любимец, или друг близък) е по-щедър от обикновено. Това не означава непременно че ще получите нещо огромно, но ще усетите разликата.

Водолей

Днес ще срещнете човек, който не сте виждали отдавна, а знае доста неща за сегашното ви положение и живот. Моментът е подходящ да подновите отношенията си и е добре да го направите.

Риби 

Много добре знаете какво се случва между вашите приятели или членове на семейството. Не бързайте да говорите първи, изчакайте някой да дойде при вас за съвет и тогава кажете всичко, което имате да казвате.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay