Дневен хороскоп за петък, 28 ноември 2014

Последният работен ден ще донесе предимно положителни емоции на всички

Дневен хороскоп за петък, 28 ноември 2014

За да започвате деня си със своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Предстои ви много приятен ден, а вечерта ще е съвсем прекрасна! Радвайте се на миговете, споделени с най-близките ви хора. Само така ще се чувствате истински щастливи.

Телец
Иска ви се да се отправите на вълнуващо пътешествие, а днес ще намерите съмишленици. Организирайте набързо всичко - непредвидените ситуации са най-интересни!

Близнаци
Денят ви ще бъде изключително натоварен, но не и напрегнат. Всичко ще ви се удава с лекота, а успехите ще ви следват на всяка крачка. Прекарайте вечерта със семейството си, защото напоследък имате все по-малко време заедно.

Рак
Този петък ще ви зареди с енергия за предстоящите почивни дни. Ще направите страхотен план за забавни занимания. И всичките ви приятели ще се включат! Завършете месец ноември по подобаващ начин - това е съветът на звездите.

Лъв
Днес на косъм ще се отървете от грандиозен конфликт в работа. Следобедът ще бъде спокоен и ще успеете да свършите всичко планирано предварително. Вечерта може би ще имате нужда от почивка, затова сами си преценете дали да изпълните уговорките си за излизане, или просто да се приберете.

Дева
Страхотен ден, изпълнен с добри новини! И в личен, и в професионален план нещата се подреждат идеално. Дори не сте мечтали за такава развръзка! 

Везни
Звездите са благосклонни към днешните ви решения, затова стига сте отлагали. Тръгнете по нов път, защото промяната ще бъде полезна за вас.

Скорпион
Сякаш се задушавате на тази работа. Днес може би е крайно време да потърсите нещо ново. Избягайте от рутината, за да бъдете щастливи.

Стрелец
Днес трябва да се постараете доста, за да не избухнете срещу свой дразнещ колега. Иначе денят ви ще бъде по-скоро успешен. В работа нещата са добре, дори има шанс скоро да ви повишат. Не спирайте и за миг да се стараете!

Козирог
Как ли ще ви се отрази днешният ден? Сигурно ще ви е трудно с толкова много добри новини! Звездите са ви подготвили един вълнуващ петък, насладете му се до краен предел.

Водолей
Предстои ви приятен ден, защото ще имате достатъчно свободно време за хобито си. Пазете обаче здравето си, защото звездите предупреждават, че трябва да сте внимателни.

Риби
Крайно време е да промените поведението си и да се държите добре с хората около себе си. Е, това не означава да бъдете лицемерни. Просто не наранявайте близките си, особено когато не са ви дали повод за това. Днес ще имате изпитание на волята. Дали сте готови за него?

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay