Дневен хороскоп за петък, 29 април 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 29 април 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще се чувствате в свои води. Настроението ви ще е отлично и ще горите от желание да го споделите с целия свят. Наистина сте невероятни и любим човек ще се постарае да го разберете - с мил жест или просто с искрени думи.

Телец
Започвате деня с големи амбиции. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда.

Близнаци
Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг!

Рак
Интересен и позитивен ден, пълен с мечти и планове за бъдещето. Днес ще сте като един продавач на надежда и плавно ще се носите по течението. Огледайте се за пристанище, където да акостирате.

Лъв
Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията, но по-късно ще разберете, че всичко случващо се е един урок за вас.

Дева
Най-добре ще се чувствате днес, ако сте край любимите си хора или ако поне намерите съмишленици, които изцяло споделят мнението ви и идеите ви. Нуждаете се от сигурност и ако намерите такива хора, ще усетите истинска подкрепа.

Везни
Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен. В личен план също ще жънете успехи и противоположният пол ще ви смята за неустоими.

Скорпион
Денят може да е доста енергичен, но ще сте склонни да приемате нещата твърде лично и това може да попречи на личните ви отношения. Най-добре ще е ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си.

Стрелец
Днес сте като истинска пчеличка. Няма да се спрете нито за миг, идеите валят една след друга, а вие искате да угодите на всички. Само си оставете време за почивка, защото и вие имате нужда от грижи и внимание.

Козирог
Денят започва леко напрегнато, а това ще се отрази зле на нещата, които правите. Опитайте да се отърсите от напрежението, погледайте цъфтящата природа, идете на фитнес, купете си нещо ново, изхвърлете нещо старо, променете нещо около себе си.

Водолей
Определено днес няма да ви се иска да действате сами. Не бъдете прекалено претенциозни, но и недейте да гледате през пръсти. Накрая отговорността носите вие. Вечерта посветете на семейството си и прекарайте малко повече време с тях.

Риби
Днес няма да искате да правите нищо, в главата ви ще се въртят приключенски мисли и може би трябва да им се отдадете. Бъдете по-смели, излезте на среща с някой, на който обещавате отдавна. Ще се изненадате доста приятно.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay