Дневен хороскоп за петък, 29 май 2015

Почивката е съвсем близо!

Дневен хороскоп за петък, 29 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Време е най-накрая да установите в какво наистина вярвате и кои са убежденията, които са лично ваши, а не са ви наложени от външни хора. Изградете си верую, което да следвате.

Телец
Флиртът не е просто безобидна закачка. Доста често се получава така, че несериозното поведение на единия от участниците наранява другия. Уверете се, че с човека отсреща сте на една вълна.

Близнаци
Наясно сте, че не сте единственият човек в сърцето на половинката си. Преценете сами за себе си дали това е честно спрямо вас. Вие сте човекът, който трябва да вземе някакви мерки.

Рак
Колебаете се как да постъпите относно ситуация, в която нямате право да се месите. Отношенията между хората са си лично техни и вие не би трябвало да взимате участие с мнението си, което изобщо не ви е поискано.

Лъв
Прекалено често прибягвате до начини на поведение, които не съответстват на характера ви. В старанието си да изпъкнете, се нагаждате спрямо ситуацията, което не ви прави чест.

Дева
Имате усещането, че не се справяте добре на работното си място. Ако ви липсва самочувствие, преценете какво трябва да направите, за да си го върнете. Работата ви е безупречна, което означава, че проблемът е само в ума ви.

Везни
Говорите, без да мислите, а нещата, които казвате, имат пряк ефект върху хората, пред които ги изричате. Съобразявайте мислите с действията си.

Скорпион
Чувствате се фантастично. Причината за доброто ви настроение са не само успехите, които постигате в професионален план, но и елементи от личния ви живот, които пазите само за себе си. Насладете се.

Стрелец
Дребно и на пръв поглед незначително събитие ще се превърне в огромен проблем за вас. Дори да не ви изглежда като нищо особено сериозно, определено трябва да му обърнете внимание. Затова просто бъдете нащрек.

Козирог
Енергията ви достига максималните си стойности и вие сте изключително позитивни. Ще успеете да постигнете голям напредък в онова, което напоследък все не ви се получава. С каквато и дейност да се захванете - ще ви носи само успехи!

Водолей
Не приемайте никакви нови оферти, особено ако включват значителни финансови вложения. Не залагайте на инвестиционни сделки - има голяма вероятност да се провалите. Днес по-добре подлагайте под съмнение всичко, с което се сблъскате.

Риби
Това е един от онези дни, който започват бавно и имате усещането, че никога няма да свършат. Но не се притеснявайте - колкото и объркан да ви се струва животът ви в момента, нещата ще се наредят съвсем скоро.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay