Дневен хороскоп за петък, 3 април 2015

Съвсем близо сме до слънчевия уикенд!

Дневен хороскоп за петък, 3 април 2015

Можете да следите своя хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Трябва да се преборите с неспирното желание винаги да бъдете най-добри във всичко. Не е задължително постоянно да сте на първо място - то носи не само радост, но и много напрежение. Нормално е от време на време да отстъпвате най-добрата позиция. Това не означава, че сте се провалили.

Телец
Крайно време е да изберете по какъв начин да излезете от напрегнатата ситуация, в която се намирате. Финалното ви решение зависи донякъде от обстоятелствата. Преценете плюсовете и минусите на всеки възможен вариант.

Близнаци
Номерът с измислената история, която цели да насочи интереса към вас, няма да бъде успешен. По-добре бъдете искрени и спечелете уважението на хората чрез делата, а не чрез думите си. Само усърдната работа ще ви спечели заслужена репутация.

Рак
Време е да "предадете щафетата” на по-опитните от вас. Старанието ви да научите всичко така, че да сте способни да се справяте сами, е похвално, но има още много време, докато натрупате нужния опит.

Лъв
Превръщате се в човек, когото изобщо не познавате. Добре е, че осъзнавате радикалната си и ненавременна промяна. Вземете мерки, преди да сте наранили най-близките си в качеството на новото си "Аз”.

Дева
Сутринта очаквайте обаждане, което ще промени плановете ви за следващия ден. Приятна изненада ще обърка тотално ваш отдавнашен замисъл. Щом разберете за какво става дума, ще преодолеете първоначалното си раздразнение.

Везни
Усмивката на лицето ви става все по-широка с всеки изминал ден. Всички около вас знаят причината за нея, само вие като че ли все още отказвате да я признаете. Влюбени сте до уши и в това няма нищо лошо. Отпуснете се и се оставете в ръцете на щастието.

Скорпион
Късмет е, че нямате сериозни проблеми с околните. С арогантното си поведение сте способни да изкарате от равновесие и най-спокойния човек. Бъдете по-обрани в поведението си и зачитайте чуждото мнение и емоции.

Стрелец
Хората ви определят като слънчев и усмихнат човек, който винаги е готов да помогне при нужда. Днес обаче се чувствате по съвсем различен начин. Потиснати сте и изобщо не ви е до срещи и разговори с когото и да било.

Козирог
Пригответе се за вълнуващ следобед, който ще ви донесе разнообразни емоции. За няколко часа ще се случат повече неща, отколкото са ви се случили за целия ден. Така ще се измъкнете от еднообразието.

Водолей
Първоначалният шок, който ще ви причини неочаквана новина днес, постепенно ще започне да изчезва. Първичната реакция винаги е по-силна и ситуацията в началото изглежда по-страшна, отколкото всъщност е.

Риби
Чувствате се така, сякаш животът ви е спрял на едно място. Нищо ново не ви се случва и сивото ежедневие започва сериозно да ви притеснява. Вземете нещата в свои ръце и си осигурете преживявания, които не сте имали до момента.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay