Дневен хороскоп за петък, 3 юли 2015

Какво ще ви се случи?

Дневен хороскоп за петък, 3 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Иска ви се да изпитате нещо, което не сте имали възможност досега. Жадни сте за непочувствани емоции, нови преживявания и вълнуващи дни. Можете да ги откриете много по-близо, отколкото предполагате. Просто трябва да се огледате добре.

Телец
Измамени сте от човек, на когото вярвате безрезервно. Предателството е съвсем умишлено, недейте да си мислите, че е случайно. Вземете необходимите мерки, за да защитите себе си в бъдеще.

Близнаци
С каквото и да се захванете през днешния ден, ще ви донесе само напрежение и проблеми. Нищо не се получава както трябва и ви се налага да повтаряте едно и също действие по няколко пъти, за да се справите добре с дадена задача.

Рак
Търсите компанията на най-близките си хора, но, по една или друга причина, не я намирате. Това ви потиска и ви кара да се чувствате особено самотни - временна емоция, която бързо ще отмине.

Лъв
Бързо забравяте добрината, която хората са проявили към вас, а това не е добре. По този начин преставате да им бъдете благодарни и не откликвате на молбите им, когато имат нужда от помощ. Коригирайте поведението си.

Дева
Оказвате се потърпевши в ситуация, в която дори не сте искали да попадате. Ролята на жертва не ви е присъща и се чувствате особено неприятно. Опитайте се да се справите с проблема възможно най-бързо.

Везни
Доближавате се все повече до мечтата, която преследвате от години насам. Упоритата работа и положените усилия най-накрая си казват думата. Необходимо е още само малко търпение и всичко ще се получи така, както желаете.

Скорпион
Тайната за щастлива връзка се крие в способността да бъдат предприемани компромиси и то и от двете страни. В отношенията ви с любимия човек това правило липсва и затова скандалите са ежедневие.

Стрелец
Денят ще бъде много тежък на работното място. Не само, че сте затрупани с работа, но и няма кой да ви помогне. Отпускарският сезон е най-мъчителен, когато вие оставате в службата. Най-добре запретнете ръкави и се залавяйте за работа, без да се оплаквате.

Козирог
Песимизмът и мрачните ви мисли ви правят сприхави и твърде заядливи. С постоянното си мрънкане изнервяте хората около себе си, но те няма да го признаят от уважение. Трябва сами да забележите кога прекрачвате границата.

Водолей
Давате всичко от себе си, за да постигнете баланс в отношенията между членовете на семейството, но това не е достатъчно. Трябва всички да работите в тази посока, ако искате да видите промяна и то към добро.

Риби
Жалко е, когато срещнете неодобрение в очите на най-близките си хора. Този път то засяга аспект от живота ви, който ви е особено скъп. В крайна сметка вие решавате какъв път да поемете, а не хората около вас.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay